Štvrtok 18.04.2024
Dnes má meniny 
Valér
°C
05.12.2016 01:32

„Vianočné srdce Zelenej župy 2016“


Pozvánka.


Trenčiansky samosprávny kraj (TSK) pozýva na vianočné trhy, ktoré začali dnešným dňom (5. 12.) na Úrade TSK.


Predzvesť Vianoc na Úrad TSK prinesie viac ako 120 klientov z 19 zariadení sociálnych služieb z 8 okresov kraja. V poradí 2. ročník celotýždňových remeselných vianočných trhov spojí tých, ktorí potrebujú pozornosť a pomocnú ruku s tými, ktorí ju vedia poskytnúť.

Trhy tento rok nesú názov Vianočné srdce Zelenej župy, pretože majú k sebe priblížiť srdcia ľudí všetkých generácií, ľudí z rôznych kútov kraja a ľudí zdravých s tými, ktorí by zdravia potrebovali o niečo viac.

Vianočné trhy sa na Úrade TSK tento rok budú konať od pondelka 5. decembra až do piatku 9. decembra 2016 vždy od 9. do 14. hodiny v priestoroch vestibulu Úradu TSK.

 

Autor: (Patrik ŠTRBÁK, TSK)


komentáre
SHOW ALL
podobné
18.10.2017
Prievidzský úrad práce zriadil odevnú banku
Úrad práce, sociálnych vecí a rodiny (ÚPSVaR) v Prievidzi zriadil vo svojich nevyužívaných priestoroch odevnú banku. Jeho zamestnankyne tam pracujú vo voľnom čase, ich pomoc je podľa nich na rozdiel od podobných zariadení adresná a realizujú ju po celom okrese.
viac
07.12.2017
Úrad PSK sa zmenil na vianočné trhovisko
Na Úrade Prešovského samosprávneho kraja sa v stredu 6. decembra symbolicky rozsvietil vianočný stromček. Stalo sa tak v rámci tradičných vianočných trhov, ktoré sú prezentáciou zariadení poskytovateľov sociálnych služieb.
viac
11.02.2021
Pri tvorbe ekomapy počíta TSK s pomocou verejnosti
Trenčiansky samosprávny kraj (TSK) pripravuje vydanie ekomapy kraja. Určená bude všetkým, ktorí chcú byť v rámci svojich spotrebiteľských návykov čo najviac šetrní k životnému prostrediu.
viac
01.12.2023
Otvorenie vianočných trhov na Trenčianskej župe
Aj tento rok sa vestibul župného úradu na jeden týždeň premení na vianočné trhovisko. Každý deň sa na Trenčianskej župe predstaví iná štvorica či pätica krajských zariadení sociálnych služieb.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %