Utorok 23.04.2024
Dnes má meniny 
Vojtech
°C
18.08.2017 10:56

Ceny Samuela Zocha už po pätnásty raz


Cena Samuela Zocha


Bratislavská župa opäť ocení významné a prínosné osobnosti pre kraj a spoločnosť. Laureátom, ktorými môžu byť osobnosti i organizácie, budú udelené Ocenenia BSK a to Cenu Samuela Zocha, Pamätný list predsedu a Čestné občianstvo. Do ukončenia termínu na podanie návrhu zostávajú dva dva týždne.


„Každoročne, toto už bude pätnásty ročník, udeľujeme ocenenia tým, ktorí sa zaslúžili o rozvoj Bratislavského kraja a života jeho občanov. Navrhnúť ich môžu obyvatelia kraja, organizácie a inštitúcie so sídlom v kraji a to do 31. augusta 2017,“ upresnil bratislavský župan Pavol Frešo.

Vyplnený prihlasovací formulár, ktorého nevyhnutnou súčasťou je stručný životopis nominovaného alebo ekvivalentný záznam aktivít a úspechov v prípade nominácie organizácie, ako aj vlastnoručný podpis nominovaného, treba doručiť na Úrad BSK do 31. augusta 2017. A to buď elektronicky na emailovú adresu nominacie@region-bsk.sk alebo poštou na adresu Bratislavský samosprávny kraj, oddelenie propagácie, Sabinovská 16, P.O. Box 106, 820 05, Bratislava.

Ďalšie informácie ako aj zoznam držiteľov Ocenení BSK nájdete na http://www.bratislavskykraj.sk/samosprava-bsk-ocenenia-bsk.aspx

 

Autor: (ts-bsk)


komentáre
SHOW ALL
podobné
01.09.2017
Kraj predĺžil termín na podanie návrhu na Ocenenia BSK
Do ukončenia termínu na podanie návrhu zostávajú ešte dva mesiace, nakoľko sa deadline predĺžil z 31. augusta až na 31. októbra 2017.
viac
09.09.2019
Bratislavská župa predĺžila termín nominácie osobností kraja do 15. septembra
Marta Sládečková, Mikuláš Huba, Mária Kráľovičová, dvojčatá Ján a Jozef Čapkovičovci, Matej Beňuš, Jana Dukátová, Emília Vášáryová, Juraj Kukura, Ján Filc či Peter & Pavol Hochschornerovci - to je len výber z vyše stovky laureátov Ocenení Samuela Zocha.
viac
03.02.2020
Zahlasujte za osobnosť kraja
Každoročné oceňovanie osobností Bratislavského kraja po prvý raz spestrí špeciálna kategória a o jej víťazovi rozhodne verejnosť. Hlasuje sa elektronicky a čas je do nedele 9. februára 2020. Cena verejnosti bude vyhlásená počas slávnostného galavečera Ocenení Samuela Zocha.
viac
13.11.2020
Online národná konzultácia k eurofondom sa už začala
K návrhu priorít Partnerskej dohody, podľa ktorej sa bude rozdeľovať 13 miliárd eur, dostáva teraz možnosť vyjadriť sa široká odborná aj laická verejnosť v Národnej konzultácii.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %