Štvrtok 28.03.2024
Dnes má meniny 
Soňa
°C
07.01.2019 11:08

Január vo Viedni, Brne a Bratislave


Plagát ITF Slovakiatour


Krajská organizácia cestovného ruchu Turizmus regiónu Bratislava sa v januári zúčastní 3 medzinárodných veľtrhov cestovného ruchu.


Odbornej a širokej verejnosti na nich predstaví ponuku destinácie Bratislavský región v spolupráci s členskými oblastnými organizáciami cestovného ruchu: Bratislava Tourist Board, Región Senec, Malé Karpaty a Záhorie.

Bratislavský región na všetkých veľtrhoch predstaví široké spektrum voľnočasových aktivít. Zázemie Bratislavy ponúka športovcom i rekreantom aktívny oddych, vodné športy na Dunaji, Malom Dunaji i na Morave. Horská cyklistika - single tracky už niekoľko rokov láka do bratislavského regiónu množstvo nadšencov tohto krásneho vyžitia v prírode. Od predminulej sezóny pribudol v Malých Karpatoch i Pumptrack určený nie len pre aktívnych športovcov, ale aj pre rodiny s deťmi. Pre tých, ktorí preferujú diaľkové trasy je Bratislava križovatkou európskych cyklomagistrál EuroVelo 13 a EuroVelo 6.

Fanúšikom turistiky sa predstaví Záhorie, ako región stvorený na pokojné prechádzky borovicovými lesmi či nivou rieky Moravy. Región Senec v lete ponúka množstvo športových aktivít na Slnečných jazerách a celoročnú ponuku wellness služieb. Milovníci vína si prídu na svoje pod Malými Karpatami, zatiaľ čo mountainbikerov potešia jedinečné lesné zjazdovky či single tracky.

Bratislava sa so svojím regiónom predstaví na najväčšom rakúskom veľtrhu cestovného ruchu Ferien Messe (Hala A, stánok 0605) v dňoch od 10. do 13. 1. 2019. Rakúski návštevníci sú treťou najpočetnejšou skupinou zahraničných turistov v Bratislavskom kraji, a tak byť súčasťou veľtrhu Ferien Messe a ukázať našim susedom čo je v bratislavskom regióne nové, výnimočné a pre nich atraktívne je samozrejmosťou. Expozíciu, na ktorej sa KOCR Turizmus regiónu Bratislava bude prezentovať zastreší Bratislavská organizácia cestovného ruchu - Bratislava Tourist Board.

Veľtrh cestovného ruchu Ferien Messe Wien je najväčším veľtrhom v Rakúsku pre širokú verejnosť a B2B stretnutia. Je určený prioritne pre Viedeň, Dolné Rakúsko a Burgenland. Viac ako 700 vystavovateľov zo 70 krajín predstaví posledné trendy v trávení dovolenky. Počas štyroch dní veľtrh navštívi viac ako 150 000 návštevníkov, čo predstavuje jedinečnú možnosť pre subjekty cestovného ruchu prezentovať svoju značku a ponúkané produkty.

V dňoch od 17. do 20. januára 2019 bude KOCR Turizmus regiónu Bratislava súčasťou veľtrhu cestovného ruchu GO - Regiontour v Brne. Na brnianskom výstavisku bude mať KOCR Turizmus regiónu Bratislava po prvýkrát vlastnú samostatnú expozíciu o rozlohe 30 m2, kde sa ako spoluvystavovatelia predstavia členské subjekty KOCR. V rámci expozície „Chute a vône bratislavského regiónu – Taste the Bratislava Region“ spoznajú návštevníci okrem turistických zaujímavostí regiónu aj tradičné kulinárske špeciality, víno, pivo i destiláty.

Bratislavský región nájdete aj na veľtrhu cestovného ruchu ITF Slovakiatour, ktorý sa bude konať v dňoch 24.- 27. januára 2019 v bratislavskej Inchebe. Tu sa predstaví svojou expozíciou ako moderný kraj, ktorý dokáže svojimi možnosťami vyhovieť každému typu návštevníka. Súčasťou expozície je prezentácia mesta Bratislava a regiónov Senec, Malé Karpaty a Záhorie.

Veľtrh ITF Slovakiatour patrí medzi najvýznamnejšie podujatia svojho druhu v strednej Európe. Veľtrh každoročne prináša komplexný servis pre ľudí, ktorí chcú cestovať do zahraničia alebo spoznávať krásy Slovenska. Prezentuje sa tu portfólio cestovných kancelárií, ako aj turistické informácie sprostredkované zahraničnými centrálami krajín.

Stánok bratislavského regiónu na ploche 130m² nájdete v hale B stred, číslo 100. Tešíme sa na stretnutie s Vami!

Viac informácií o aktuálnych podujatiach nájdete na www.gob.sk

Autor: (Bratislava Region Tourism - Ing. Roman Uscký)


komentáre
SHOW ALL
podobné
12.01.2017
Bratislava zažiari na najväčšom veľtrhu cestovného ruchu v Rakúsku
Bratislava ako atraktívne mesto inovácií a smart riešení, hlásajúca posolstvo modernej európskej destinácie na Dunaji sa predstaví od 12. do 15. januára vo Viedni na najväčšom rakúskom veľtrhu cestovného ruchu Ferien Messe. Návštevníkov zaujme úplne nová expozícia a virtuálna prehliadka mestom.
viac
16.03.2017
Kraj sa prezentoval v Berlíne
Krajská organizácia cestovného ruchu Bratislava Region Tourism prezentovala od minulej stredy bratislavský región na veľtrhu cestovného ruchu v Berlíne. Takmer 200 000 návštevníkov tak spoznalo Bratislavu, Malokarpatsko, oblasť Záhoria a Senca.
viac
02.10.2017
Kraj predstavuje krásy pravého brehu Dunaja
Na konferencii cestovného ruchu (27. 9.) pokrstili zástupcovia bratislavského kraja a Krajskej organizácie cestovného ruchu brožúru „Pravý breh Dunaja“, ktorá predstavuje Petržalku, Jarovce, Rusovce a Čunovo aj ako turisticky zaujímavú destináciu pre návštevníkov.
viac
05.03.2018
Bratislavský región sa prezentuje v Berlíne
Krajská organizácia cestovného ruchu Bratislava Region Tourism bude od stredy 7.marca do nedele 11.marca prezentovať bratislavský región na veľtrhu cestovného ruchu v nemeckom Berlíne.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %