Sobota 20.04.2024
Dnes má meniny 
Marcel
°C
30.11.2018 10:20

Jozef Viskupič: Piešťany budú mať historicky prvú charterovú leteckú linku


Ilustračná snímka


Letisko Piešťany bude mať historicky prvú charterovú leteckú linku. Už počas tejto letnej sezóny bude trnavská župa letecky prepojená s atraktívnou dovolenkovou destináciou, a to tureckou Antalyou. Letisko Piešťany bude spolupracovať s CK Happy Travel.


„Po nástupe nového vedenia župy, a s ním aj Letiska Piešťany, bola jednou z našich prvých priorít doslova záchrana letiska pred jeho likvidáciou. To sa nám podarilo. Dokonca, rok po nástupe nového vedenia, môžem oznámiť, že letisko bude mať historicky prvú charterovú linku, a to do atraktívnej dovolenkovej destinácie tureckej Antalye. Tiež finalizujeme aj letecké spojenie s egyptskou destináciou Hurghada,“povedal trnavský župan Jozef Viskupič.

Nová charterová linka bude lietať od mája do októbra 2019 a kapacita by mohla byť približne 4 tisíc slovenských dovolenkárov počas sezóny.

Autor: Mgr. Jaroslav Vacek


komentáre
SHOW ALL
podobné
20.07.2016
Tatranci chcú návštevníkov z Izraela prilákať na peknú prírodu
Tatranci veria, že počas letnej turistickej sezóny príde do Vysokých Tatier množstvo zahraničných turistov, očakávajú najmä nárast návštevníkov z Izraela. Dôvodom má byť aj charterové letecké spojenie medzi Popradom a izraelským Tel Avivom.
viac
05.02.2019
Piešťanský Festival letectva bude poctou generálovi M. R. Štefánikovi
Organizátori Medzinárodných leteckých dní (MLD) SIAF na Sliači zakladajú tradíciu nového leteckého festivalu. Bude mať názov Festival letectva a jeho dejiskom sa stane Letisko v Piešťanoch.
viac
05.02.2020
J. Viskupič: Letisko Piešťany získalo ďalšiu atraktívnu destináciu – Tel Aviv
Letisko Piešťany získalo pre nasledujúcu letnú sezónu ďalšiu atraktívnu destináciu a bude spojené pravidelnou linkou s izraelským mestom Tel Aviv. Po minuloročnej úspešnej, historicky prvej charterovej sezóne, dostane cestovný ruch v trnavskej župe nový impulz.
viac
22.08.2020
Trnavská župa zintenzívňuje cezhraničnú spoluprácu s Juhomoravským krajom
Delegácia vedená trnavským županom Jozefom Viskupičom navštívila v dňoch 20. a 21. augusta 2020 Juhomoravský kraj.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %