Streda 17.04.2024
Dnes má meniny 
Rudolf, Rudolfa
°C
18.08.2017 10:40

Podlavice zažijú príjemné letné podujatie


Pozvánka.


Občianske združenie EnviroFuture v spolupráci s Materským centrom Podlavice pozýva všetkých na príjemné letné podujatie v Podlaviciach. V piatok, 25. augusta 2017 vás čaká bohatý program od 16:00 do 18:30 v kultúrnom dome v Podlaviciach.


Podujatie je určené pre všetky vekové kategórie, pre malých i veľkých, rodičov i seniorov. V kultúrnom dome v Podlaviciach nájdete zaujímavé stanovištia, ktoré si pre vás pripravili organizátori spolu s ďalšími organizáciami.

 “Materské centrum Podlavice poteší všetky gazdinky zastavením sa pri stanovisku s lekvármi a džemami. Ochutnávka višňového na kúsku chlebíka ulahodí svojou trpkou chuťou. Domáca výroba je zaručená a výmena receptov je samozrejmosťou. Každý, kto príde aj s netradičným lekvárom, je vítaný. Mamičky budú mať tak inšpiráciu aj pochutenie v jednom,”  uvádza Katarína Fíglová z Materského centra Podlavice.

 Občianske združenie EnviroFuture si pripravilo pre návštevníkov dieľne pod názvom „recy-veci“ a tipy a triky pre EKOdomácnosť. „Súčasťou podujatia bude aj susedská burza. Miesto toho, aby ste veci ako oblečenie, knižky, bižutériu, kabelky, ktoré už nepotrebujete, ale sú zachovalé, vyhodili do kontajnera, dajte im druhú šancu a doneste ich na susedskú burzu,“ dopĺňa Eva Ščepková z EnviroFuture.

 „Stanovisko Materského centra Podlavice s omaľovánkami prenesie deti do letného sveta  zábavného kreslenia. Nebude sa vyfarbovať iba pastelkami, ale aj voskovkami, farbami, farebnými lepidlami a užívať si tak leto kreatívne podľa nálady a chuti,“ dopĺňa Katarína Fíglová. O ekologickej doprave a jej užitočnosti v mestskej časti Podlavice príde porozprávať Andrea Štulajterová z OCI BB. V rámci podujatia bude aj ochutnávka bylinkových čajov a Kristián z Active studia vás naučí ako zdravo žiť. O 17:30 čaká návštevníkov minitombola s peknými cenami.

 Podujatie sa koná v rámci projektu Enviro oživuje Banskú Bystricu, ktorý je realizovaný vďaka podpore Komunitnej nadácie Zdravé mesto a spoločnosti nebotra consulting s.r.o.

Autor: (ts-OZ EnviroFuture)


komentáre
SHOW ALL
podobné
09.06.2016
Pozvánka na Tréning koordinátorov komunít priateľských deťom a mladým ľuďom
Nadácia pre deti Slovenska na základe zisťovania potrieb detí a mladých ľudí naštartovala program Komunita priateľská deťom a mladým ľuďom.
viac
21.06.2016
Bánovce nad Bebravou pozývajú na tretí ročník podujatia Tu žijem! 2016
Už po tretí raz sa spoločenské, kultúrne a športové organizácie pôsobiace na pôde mesta Bánovce nad Bebravou dali dohromady, aby privítali leto a prázdniny prezentáciou toho, čím celý školský rok žili.
viac
14.07.2017
Žilinské kultúrne leto pokračuje
Víkend a nasledujúci týždeň spríjemnia v Žiline obyvateľom, ale aj návštevníkom zaujímavé kultúrne podujatia.
viac
19.06.2020
Spomienka na 70. výročie „Akcie K"
Trnavský archív pozýva v sobotu (20. 6.) na podujatie venované pamiatke obetiam komunistickej likvidácie mužských rehoľných rádov v roku 1950 /Akcia K/.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %