Piatok 19.04.2024
Dnes má meniny 
Jela
°C
26.12.2018 09:05

Aj v Turovej to žilo adventom a Vianocami


Program v kultúrnom dome


Druhú adventnú nedeľu zavítal aj do Turovej Mikuláš. Privítali ho pri rozsvietenom vianočnom stromčeku pred obecným úradom. Prišiel s anjelom i čertom a v noši priniesol deťom darčeky.


Odmenou mu bol program v kultúrnom dome, v ktorom nechýbali básničky a pesničky detí. Práve pre ne sme pripravili detský punč, ktorý bol výborný. ZO Jednoty dôchodcov Slovenska zorganizovala pre obyvateľov vianočné trhy, na ktorých ponúkali perníky, trubičky a opekance. Deti z tvorivých dielní sa zas prezentovali vlastnoručne vyrobenými vianočnými darčekmi, medzi ktorými nechýbali adventné vence, vianočné gule a iné ozdôbky. A 14. decembra sme už po šiesty raz pripravili vianočný punč pre dospelých, ktorý sa podával pri rozsvietenom stromčeku v prístrešku pred obecným úradom.

 

Autor: Jana JAROTOVÁ, starostka obce


komentáre
SHOW ALL
podobné
08.12.2017
Mikuláš zavítal do Žiliny a spoločne s deťmi rozsvietil vianočný stromček
Od utorka 5. decembra sa rozsvietením vianočného stromčeka oficiálne začalo adventné obdobie v Žiline. Vianočný stromček na Mariánskom námestí rozsvietil Mikuláš spolu so zástupcom primátora Patrikom Gromom.
viac
04.12.2018
Gelnica pripravila počas adventu a sviatkov viacero podujatí
Počas adventného aj silvestrovského obdobia pripravilo mesto Gelnica pre obyvateľov viacero podujatí. Okrem zapaľovania sviečok na adventnom venci nebudú chýbať Mikuláš, vianočný koncert či športové podujatia. Pre TASR to povedal primátor Gelnice Dušan Tomaško.
viac
21.07.2020
Dolné Zelenice po 30 rokoch znovu otvárajú kultúrny dom
Po 30 rokoch vrátili v obci Dolné Zelenice pri Hlohovci pôvodnú náplň miestnemu kultúrnemu domu. Ako uviedla starostka Dagmar Jakubcová, na rekonštrukciu použili 248 000 eur z grantu ministerstva životného prostredia a 110 000 eur pridala samospráva.
viac
28.11.2020
Mesto s viacerými obmedzeniami otvorilo vianočnú dedinu
Mesto Zvolen na námestí otvorilo pre svojich obyvateľov a aj návštevníkov tradičnú vianočnú dedinu.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %