Štvrtok 28.03.2024
Dnes má meniny 
Soňa
°C
13.02.2017 09:48

Banská Bystrica na Valentína ožije biatlonom


Pozvánka.


Slovenský zväz biatlonu v spolupráci s Banskou Bystricou - Európskym mestom športu 2017 a Laserovepusky.sk prináša unikátnu príležitosť vyskúšať si biatlon na vlastnej koži.


Predtým, ako v Osrblí vypukne biatlonový ošiaľ počas Majstrovstiev sveta v juniorských a kadetských kategóriách, sa 14. februára 2017 v doobedných hodinách stretnú vybraní žiaci banskobystrických základných škôl a zmerajú si sily v behu na lyžiach a streľbe z laserových pušiek.

Podujatie sa uskutoční v Mestskom Areáli Zimných Športov - Snowland v Banskej Bystrici (plážové kúpalisko). Výnimočnú príležitosť vyskúšať si disciplíny biatlonu, uspieť a dostať sa na Majstrovstvá sveta dostane aj široká verejnosť v čase od 14. do 17. hododiny. Predtým ako sa postavia na štart budú mať k dispozícii tréningovú strelnicu Biathlon Mania, ako i možnosť zapožičať si bežky z požičovne a SKI centra Trendšport priamo v areáli. 

Organizátori podujatia zároveň srdečne pozývajú malých i veľkých podporiť našich mladých reprezentantov do Národného biatlonového centra Osrlbie, kde budú prebiehať v dňoch 22. - 28. 2. Majstrovstvá sveta juniorov a kadetov. Vyhlásenie víťazov podujatia Biatlon v Bystrici prebehne práve počas Majstrovstiev sveta v Osrblí. Stať sa reprezentantom Slovenska a vystúpiť na stupeň víťazov rovnako ako najlepší biatlonisti sveta tak môže každý mladý biatlonový nadšenec!

Viac informácií na facebook udalosti - Biatlon v Bystrici.

 

Autor: (Dušan ŠIMOČKO, Slovenský zväz biatlonu)


komentáre
SHOW ALL
podobné
10.02.2017
V bratislavskej Rači budú k sviatku zamilovaných dve vinárske akcie
Pre tých, ktorí majú chuť osláviť sviatok zamilovaných s pohárom dobrého vína, sa v Rači už tento víkend budú konať hneď dve valentínske vinárske akcie.
viac
02.03.2017
Oslavy 70. výročia vzniku mesta Vysoké Tatry budú trvať celý rok
V priebehu tohto roka si budú pod tatranskými končiarmi pripomínať 70. výročie vzniku jednotného samosprávneho celku, ktorý dal dovtedy satelitným osadám podhorských obcí možnosť spoločného vývoja.
viac
11.05.2017
Preplávame z Petržalky do Paríža?
Už v sobotu, 13. mája, o 8. hodine ráno odštartuje starosta Vladimír Bajan v petržalskej plavárni na Tupolevovej ulici historicky prvý plavecký maratón, ako súčasť 20. výročia Dní Petržalky.
viac
31.05.2017
Sobota na Štrkovci v znamení rybích špecialít a oslavy MDD
V sobotu 3. 6. 2017 rozvonia okolie Štrkoveckého jazera opäť rybími špecialitami. Dôvodom sú tradičné Ružinovské rybárske slávnosti. Zároveň bude v Amfiteátri pri Štrkoveckom jazere aj Ružinovský deň detí.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %