Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
08.01.2019 09:35

BSK: Dni otvorených dverí pokračujú


Ilustračná snímka, zdroj: zoznamskol.eu


Po novom roku a skončení zimných prázdnin žiaci opäť zasadli do školských lavíc. Zároveň pokračuje séria dní otvorených dverí.


Už zajtra môžete navštíviť Deň otvorených dverí na Strednej odbornej škole technickej na Vranovskej ulici v Bratislave, ktorá je v zriaďovateľskej pôsobnosti Bratislavského samosprávneho kraja.

„Určite odporúčam nájsť si čas, prísť na školu, zistiť o nej čo najviac, pozrieť si priestory školy, ktorá zohľadňuje čo dieťa baví, veď ide o budúce povolanie a smerovanie v živote detí a je to veľmi dôležitý krok. Žiaci základných škôl a ich rodičia získajú informácie, ktoré im určite pomôžu pri rozhodovaní sa, do ktorej školy pôjdu študovať,“ pozýva predseda Bratislavského samosprávneho kraja Juraj Droba.

Stredná odborná škola technická na Vranovskej 4 v Bratislave otvorí svoje brány zajtra 9. januára od 9:00 do 17:00 hodiny. 

Do svojich priestorov pozýva záujemcov o štúdium, žiakov zo základných škôl, ich rodičov a výchovných poradcov. Návštevníkov čaká prezentácia školy, učebných a študijných odborov, konzultácie s výchovným poradcom, majstrami odbornej výchovy, ukážky žiackych prác na obrábacích strojoch, ukážky programovania CNC strojov, ukážky žiackych prác v oblasti zlatníctva.

Chýbať nebudú ani informácie týkajúce sa mimoškolskej činnosti, aktivít školy, či súťaží a projektov.

Autor: (ts-bsk)


komentáre
SHOW ALL
podobné
19.11.2018
Dni otvorených dverí aj tento týždeň
Predposledný novembrový týždeň organizuje Deň otvorených dverí päť stredných župných škôl v zriaďovateľskej pôsobnosti Bratislavského samosprávneho kraja. Prezentovať sa budú tak gymnazisti, ako aj elektrikári, strojníci, kaderníci, vizážisti, či umelci.
viac
22.01.2019
Šesť župných škôl pozýva do svojich priestorov
V tomto týždni môžu žiaci základných škôl, ich rodičia, pedagogickí poradcovia ako aj verejnosť navštíviť viaceré stredné školy v zriaďovateľskej pôsobnosti Bratislavského samosprávneho kraja v rámci ich Dní otvorených dverí. Cieľom je bližšie spoznať priestory škôl a najmä ich vzdelávaciu ponuku.
viac
19.03.2019
Bratislavská župa ako prvá spúšťa program pre stážistov
Trinásť stážistov má možnosť si vyskúšať prácu vo verejnej sfére. Bratislavský samosprávny kraj ako prvý spomedzi všetkých krajov spúšťa komplexný program pre stážistov. Ide o študentov stredných a vysokých škôl, ktorí svoju stáž začnú od 1. apríla 2019.
viac
25.11.2019
Obnova strednej odbornej školy dokončená
Študenti župnej Strednej odbornej školy na Hliníckej ulici v Bratislave využívajú od aktuálneho školského roka modernizované priestory Centra odborného vzdelávania a prípravy (ďalej len „COVP“) v oblasti informačných technológií.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.03 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.12 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %