Sobota 20.04.2024
Dnes má meniny 
Marcel
°C
22.06.2019 02:10

Cesta rozprávkovým lesom s podtitulom Piráti zo Skotne


Pozvánka na podujatie - plagát (MsÚ Prievidza


Mesto Prievidza v spolupráci s Kultúrnym a spoločenským strediskom v Prievidzi vás pozývajú už na šiesty ročník obľúbeného podujatia, ktoré je určené pre deti a rodiny pod názvom Cesta rozprávkovým lesom.


Nielen prievidzské rodiny, ale aj hostí zo širokého okolia pozývamev nedeľu 30. júna 2019 do krásneho prostredia Mariánskeho vŕšku v Prievidzi.

Podujatie, ktorého podtitul znie „Piráti zo Skotne“ sa začne o 14.00 h vstupom z Dlhej ulice, oproti potravinám FRESH (park Skotňa).

Počas Cesty rozprávkovým lesom čaká na deti stretnutie s rozprávkovými bytosťami a maskotmi. Po jeho absolvovaní bude pre všetkých účastníkov pripravený bohatý kultúrny program na Čarovnej lúke. Program na pódiu sa začne o 15.00 h a zabávať vás bude Chodúľové divadlo s rozprávkou Pirátska Odysea, Jančiči s pesničkovou show a Divadlo pri kolkárni s rozprávkou Hľadanie pirátskeho pokladu. 

Čarovná lúka bude plná atrakcií, tento rok v téme pirátov. Deti budú bojovať o ostrov s „ozajstnými“ pirátmi, objavia tajomnú legendu o pirátoch, v tvorivých dielňach si vyrobia pirátsku výzbroj, pre pirátov pripravia olovrant, hlavičky si potrápia v pirátskom hlavolame.

Za každé stanovište budú deti odmenené pečiatkou do Rozprávkového cestovného pasu a za plný počet si môžu vybrať sladkú odmenu alebo hračku v Maškrtnom dome. 

A aby toho nebolo málo, tešiť sa môžete na šaša a balóniky, maľovanie na tvár, trblietavé pirátske tetovanie,  nafukovacie atrakcie v pirátskej téme a popcorn a cukrovú vatu neobmedzene a zadarmo.

Všetky atrakcie sú zadarmo! Pripravené budú aj stánky s občerstvením.Vstupné: Deti a dospelí 1,00 € alebo kultúrny poukaz sa bude vyberať pri vchode na Dlhej ulici, oproti potravinám FRESH (park Skotňa) alebo pri vchode od Domu smútku.

Zmena programu VYHRADENÁ! V prípade dažďa sa podujatie presúva na 5.7.2019.

Autor: (MsÚ Prievidza, Michal Ďureje)


komentáre
SHOW ALL
podobné
06.05.2016
Mesto Prievidza chce zrealizovať projekt na zhodnocovanie BRO za 2,6 milióna eur
Prievidzská radnica pripravuje projekt na zhodnocovanie biologicky rozložiteľného odpadu (BRO). Investíciu za asi 2,6 milióna eur má záujem financovať z Operačného programu Kvalita životného prostredia.
viac
05.10.2016
Radnica opäť zabezpečí odchyt holubov na území mesta
Podobne ako po minulé roky aj v tomto zabezpečí prievidzská samospráva odchyt holubov na území mesta. Prebiehať bude v nasledujúcich týždňoch, informoval hovorca mesta Michal Ďureje.
viac
03.01.2017
Ples mesta Prievidza 2017 má podtitul „Česko&Slovenský večer“
Mesto a Kultúrne a spoločenské stredisko (KaSS) srdečne pozývajú na Ples mesta Prievidza, ktorý každoročne otvára plesovú sezónu na hornej Nitre.
viac
27.07.2017
V areáli školy pribudne nové multifunkčné ihrisko
Podmienky na športovanie v areáli Základnej školy na Ulici Dobšinského v Prievidzi sa onedlho výrazne zlepšia. Firma zo Sučian, ktorá vzišla z verejnej súťaže a mesto Prievidza s ňou už podpísalo zmluvu o dielo, začala v týchto dňoch v blízkosti školy s výstavbou multifunkčného ihriska.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %