Streda 17.04.2024
Dnes má meniny 
Rudolf, Rudolfa
°C
15.07.2016 07:59

Devín bude v sobotu ríbezľový


Pozvánka


Na sobotňajšom podujatí sa bude prezentovať samotná ríbezľa ako aj rôzne výrobky z tohto ovocia.


Devínsky "ríbezlák" je už roky vyhláseným dezertným vínom nielen medzi domácimi, ale aj medzi zahraničnými turistami. Cieľom podujatia je nielen spropagovať samotné ovocie, ale aj dlhoročnú tradíciu výroby ríbezľového vína.

Ríbezľový Devín sa bude konať v sobotu 16. júla od 10. do 22. hodiny pod hradom Devín a okrem ríbezľových vín bude na predaj aj samotné ovocie, džemy, sirupy, koláče a iné ríbezľové dobroty.

Kultúrny program bude ladený do retro štýlu. Chýbať nebudú akcie pre deti, divadlo pre najmenších i dospelých alebo rôzne sprievodné podujatia, ako bazár starožitností, farmárske trhy lokálnych výrobkov, piknik. Chystá sa tiež zraz historických cyklistov zo Slovenska i zahraničia.

Gastronomickú a kultúrnu ponuku tohto podujatia bude s ponukou svojho stánku dopĺňať aj Krajská organizácia cestovného ruchu Bratislava Region Tourism, ktorá je partnerom podujatia.

 

 

Autor: (ts - brt)


komentáre
SHOW ALL
podobné
25.11.2016
Prvý adventný víkend v regióne
Deň otvorených pivníc predstaví už po šestnásty raz vína z Malých Karpát, Vianočné trhy ovládnu námestia v Bratislave, Častej či v Senci.
viac
14.07.2017
Leto v bratislavskom regióne je v plnom prúde!
Aj tento víkend budú mať návštevníci bratislavského regiónu možnosť užiť si letnú pohodu v spojení s kultúrou na rôznych podujatiach.
viac
25.08.2017
Rozlúčka s prázdninami s bohatým programom
Víkend v bratislavskom regióne prinesie jeho obyvateľom i návštevníkom rozmanité možnosti trávenia času. Záverečný letný víkend ponúka bohatý program v každom kúte kraja a aktívne strávený čas si spolu môžu užiť dospelí, rodiny s deťmi, starší i mladší milovníci gastronómie, histórie či kultúry.
viac
08.12.2017
Víkend v bratislavskom regióne bude plný tradičných vianočných podujatí
Hlavné mesto a okolité obce si pre svojich obyvateľov aj návštevníkov pripravili mimoriadne bohatú nádielku sprievodných podujatí na oslavu jedného z najpopulárnejších svätcov - Mikuláša.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %