Utorok 16.04.2024
Dnes má meniny 
Dana, Danica
°C
15.06.2017 09:46

Dni Petržalky oslavujú dvadsiatiny


Pozvánka.


Oslavy vyvrcholia galaprogramom v sobotu 17. júna na dostihovej dráhe. Ako hlavný hosť programu vystúpi známy anglický rockový spevák Chris Norman, ktorý je známy aj zo svojho pôsobenia v skupine Smokie.


Ani sme sa nenazdali a Dni Petržalky oslavujú dvadsiatiny. Za dve desaťročia sa na Závodisku premleli desiatky zaujímavých hostí, prezentovali sa šikovní Petržalčania, nebola núdza o zábavu.

Starosta Vladimír Bajan, ktorý bol od počiatku pritom, spomína: „Povzbudilo ma, že myšlienku Dní Petržalky podporili aj vtedajší poslanci, tešilo ma, že už aj na prvý ročník v roku 1998 bolo zvedavých množstvo Petržalčanov a že sa na Závodisko každý rok v tomto čase tešia.“

Takže, nezabudnite – galaprogram, ktorým vrcholia Dni Petržalky, bude opäť na dostihovej dráhe v sobotu, 17. júna. Hlavným hosťom tento rok bude Chris Norman, ale určite vás potešia aj iní účinkujúci. A ani tento rok nebude chýbať ohňostroj.

 

Autor: (Silvia VNENKOVÁ, MČ Bratislava-Petržalka)


komentáre
SHOW ALL
podobné
08.11.2017
V piatok začnú v Bratislave obľúbené Svätomartinské dni
Svätomartinské dni, ktoré spájajú staromestské Martinské hody so Sviatkom mladého vína, sa budú konať od piatka 10. novembra do nedele 12. novembra na Rudnayovom námestí, Primaciálnom námestí a v Zichyho paláci. Súčasťou trojdňového programu bude aj viacero aktivít a predstavení pre deti.
viac
10.11.2017
Svätomartinský víkend v regióne
Svätomartinské dni, Cestovateľský festival Cestou necestou, Chute malých Karpát, Historická prehliadka Modry, Bibliotéka či obľúbená lokalizačná hra „Objavuj poklady bratislavského regiónu“. Druhý novembrový víkend v bratislavskom regióne je tu pre vás.
viac
28.11.2017
Vianoce v Petržalke
Už v piatok sa na Námestí republiky otvárajú petržalské Vianočné trhy. Okrem toho, že si v stánkoch budete môcť pochutnať na tradičných vianočných dobrotách a kúpiť si aj malý suvenír či darček, na pódiu umocnia sviatočnú atmosféru vystúpenia skupín rôznych hudobných žánrov.
viac
24.12.2017
Bratislavský Silvester 2017 ponúkne aj diskotéku pod holým nebom
Bratislavčania a návštevníci hlavného mesta sa môžu na tešiť na odpočítavanie posledných sekúnd starého roka spojené so špičkovou svetelnou show v scenérii dunajského nábrežia. Centrálnou zónou silvestrovských osláv bude Námestie Ľ. Štúra a Hviezdoslavovo námestie v Starom Meste.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %