Štvrtok 28.03.2024
Dnes má meniny 
Soňa
°C
06.09.2019 07:05

Festival vôní, chutí a zážitkov prináša do Trenčína špičkovú gastronómiu


Súťažiaci pripravuje kávu počas Latte art show na Festivale Aróma. FOTO TASR - Radovan Stoklasa


To najlepšie zo sveta gastronómie prináša v piatok a v sobotu (7. 9.) do Trenčína Festival vôní, chutí a zážitkov Aróma. Uskutoční sa pri Posádkovom klube počas oboch dní od 10.00 do 20.00 hod. Festival doplní aj street food zóna a bohatý sprievodný program.


Ako informovalo mesto Trenčín na svojej webovej stránke, počas oboch dní sa návštevníkom odprezentujú predajcovia výberových káv, profesionálnych kávovarov, exotických, ale i domácich čajov, kvalitných čokolád a praliniek, vín, remeselné pivovary, sirupy, limonády a tento rok aj špecialita – pivný džem.       

V piatok čaká zanietených baristov Latte Art Show v podaní Academy of Coffee, kde si súťažiaci zmerajú sily v baristických zručnostiach. V rámci kuchárskych šou počas oboch dní sa predstaví Michal Škorec, ktorý si už šesť rokov drží ocenenie Trend Top šéfkuchár.       

Okrem ukážok varenia návštevníci zažijú na festivale Aróma aj ochutnávky, prezentácie a prednášky. Trenčín opäť navštívi Čajovňa dobrých ľudí, pripravený bude kútik pre deti, súťaže a hudobné vystúpenie.      

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
05.05.2016
Stredoveké mesto Hainburg ožije festivalom
Príďte zažiť dych berúce bitky žoldnierov, výstrely z kanónov, ohňovú šou a mnoho iného. Potulní hudobníci, cirkusanti, akrobati na chodúľoch a artisti predvedú svoje neuveriteľné kúsky.
viac
22.06.2016
Do trenčianskoteplickej doliny sa opäť po roku vracia filmové umenie
V dňoch 23. – 26. júna sa už po 24. krát v Trenčianskych Tepliciach stretne široká odborná i laická verejnosť so záľubou v kinematografii.
viac
04.05.2019
Gastronomický festival rôznych chutí na hornej Nitre
V rámci praktickej zložky maturitnej skúšky sa Stredná odborná škola obchodu a služieb v Prievidzi v zriaďovateľskej pôsobnosti Trenčianskeho samosprávneho kraja už po 13.-krát premenila na prehliadku zručností študentov.
viac
11.11.2023
Festival HoryZonty opäť ponúka najnovšie outdoorové filmy i sprievodný program
Najnovšie outdoorové filmy, prezentácie, besedy i výstavy opäť ponúkne festival dobrodružných filmov HoryZonty. Už 18. ročník podujatia bude hostiť Posádkový klub v Trenčíne od štvrtka večera do soboty (11. 9.).
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %