Utorok 19.03.2024
Dnes má meniny 
Jozef
°C
29.06.2018 08:00

Jedinečná nočná prehliadka históriou mesta Banská Bystrica


Plagát - pozvánka


Oblastná organizácia cestovného ruchu Stredné Slovensko v spolupráci s partnermi pre vás pripravili originálne podujatie, ktoré sa uskutoční v stredu 4. 7. 2018 vo večerných hodinách v historickom centre mesta. Budete sa báť, budete sa smiať, niečo nové sa dozviete a najmä sa výborne zabavíte.


Významnými udalosťami, ktoré ovplyvnili vývoj nášho mesta, vás budú sprevádzať historické osobnosti, ktoré vás vtiahnu deja – a to doslova. Dostanete sa tiež na miesta, kam bežne vaša noha nevkročí. Nenechajte si ujsť podujatie, aké tu ešte nebolo. Keďže kapacita dvoch vstupov je obmedzená, rezervujte si svoje miesta čo najskôr v predpredaji v Informačnom centre Banská Bystrica. 

Autor: (ts-OOCR Stredné Slovensko)


komentáre
SHOW ALL
podobné
12.06.2019
Kultúrne leto sa začne dňami mesta a ukončí ho Radvanský jarmok
Dni mesta Banská Bystrica, ako už býva zvykom, odštartujú kultúrne leto. Obyvateľom a návštevníkom prinesú vystúpenia miestnych kultúrnych inštitúcií, nádejných domácich kapiel, módnu šou, divadlo i poznatky o banskej histórii.
viac
20.03.2023
Celomestská akcia Za krajšie mesto bude rozdelená do štyroch etáp
Celomestské upratovanie v Banskej Bystrici, organizované v rámci tradičnej akcie Za krajšie mesto, bude rozdelené do štyroch etáp.
viac
27.04.2023
V meste bude v najbližších dňoch viacero kultúrnych podujatí
Medzinárodný deň tanca, stavanie mája i výstava historických vozidiel budú súčasťou kultúrnych podujatí, ktoré v najbližších dňoch pripravujú v Banskej Bystrici. Informoval o tom Miroslav Strelec z kancelárie banskobystrického primátora.
viac
17.10.2023
Banská Bystrica má príručku o sociálnych službách v meste a okolí
Samospráva Banskej Bystrice pripravila príručku o sociálnych službách v meste a okolí. Pomôcka prináša základné informácie o možnostiach pomoci, ktoré má mesto. Zároveň uvádza aj to, kto a kde tieto služby poskytuje a pre koho sú určené.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
76.93 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.14 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.93 %