Utorok 23.04.2024
Dnes má meniny 
Vojtech
°C
25.01.2018 02:15

Karneval na svahu


Pozvánka.


Aj túto zimnú sezónu to na Fačkovskom sedle ožije.


Na lyžiarskom svahu si v Skiarene Fačkovské sedlo pripravili organizátori zaujímavé podujatie, v rámci ktorého bude možné otestovať nové lyže a tiež sa zabaviť na karnevale.

Detský karneval bude prebiehať priamo na zjazdovke. Na všetky deti v maskách čaká zábava s maskotmi, sladká odmena, súťaž o najkrajšiu masku či aktivity ako beh v lyžiarkach či jazda na lopároch.

Nudiť sa nebudú ani dospelí, ktorí si budú môcť vyskúšať jazdu v terénnych autách.

 

Autor: (tr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
14.02.2017
Liptovský adrenalín
Liptov sa pýši jednými z najlepších freeridových svahov, ak nie najlepšími na Slovensku. Aj preto bude záver februára v mikulášskom multikine patriť tomu najlepšiemu adrenalínu vďaka festivalu – Adrenalin Film Festival v Golden Apple Cinema.
viac
15.01.2018
Einstein na Liptove
Od 17. januára do 21. marca bude každú stredu večer lákať turistov do centra Liptovského Mikuláša zaujímavý program a pestrá gastronomická ponuka.
viac
24.01.2018
Lyže, folklór a pár šišiek už tento víkend
Vynikajúce pražené šišky, karnevalové masky či fašiangové maškary budú v posledný januárový víkend čakať na návštevníkov prvého tohtoročného TOP podujatia programu Terra Incognita.
viac
26.01.2018
Ružinov v sobotu rozvoňajú zabíjačkové špeciality
Mestská časť Bratislava-Ružinov a Cultus Ružinov pripravili pre všetkých milovníkov mäsa tradičné Ružinovské zabíjačkové slávnosti. V sobotu 27. januára od 9.30 v Parku Andreja Hlinku opäť ožijú zvyky, ktoré budú pripomínať tradície výroby zabíjačkových pochúťok.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %