Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
29.11.2018 11:45

Kraj hľadá doktora do Bernolákova


Bernolákovo - ilustračná snímka


Bratislavský samosprávny kraj (BSK) hľadá lekára, ktorý by prevádzkoval ambulanciu v Bernolákove a obsadil tak od februára 2019 uvoľnené miesto v zdravotnom obvode.


 "O možnosti praxe v Bernolákove sme informovali všetkých všeobecných lekárov pre dospelých na území kraja," informovala o iniciatíve BSK hovorkyňa kraja Lucia Forman. 

"Do zdravotného obvodu patrí viac ako polovica ulíc obce Bernolákovo, je v ňom približne 1300 poistencov,“ spresnila Forman. "Ambulancia sa nachádza v priestoroch zdravotného strediska, ktoré patrí do vlastníctva obce Bernolákovo,“ dodala.       

BSK o voľnom zdravotnom obvode informoval nielen samotných lekárov z bratislavského regiónu, ale aj vedenie obce a hlavnú odborníčku ministerstva zdravotníctva v odbore všeobecné lekárstvo pre dospelých, ktorá kontaktuje ďalších potenciálnych záujemcov.      

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
27.11.2018
Záujemcovia o výstavbu škôlky môžu predkladať ponuky
Obec Bernolákovo hľadá realizátora výstavby novej materskej školy. Výzvu na predložene ponúk v pondelok zverejnili vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO).
viac
12.05.2020
TTSK vypísal výzvu na rekonštrukciu cesty v Skalici takmer za 300 000 eur
Spoločnosť Správa a údržba ciest Trnavského samosprávneho kraja (TTSK), ktorá je rozpočtovou organizáciou TTSK, vypísala výzvu na predkladanie ponúk na rekonštrukciu cesty III/1131 Skalica - Zlatnícka dolina. Vyplýva to z údajov zverejnených vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO).
viac
29.06.2020
Mesto Senica vypísalo výzvu na realizáciu cyklotrasy
Mesto Senica vyhlásilo výzvu na predkladanie ponúk na realizáciu projektu Cyklodopravné trasy Senica - I. etapa, ktorej celková predpokladaná hodnota je vo výške 1 205 744,08 eura. Vyplýva to z informácií zverejnených vo vestníku Úradu pre verejné obstarávania (ÚVO).
viac
16.12.2020
Skalica vypísala VO na zabezpečenie chodu prevádzky kompostárne
Mesto Skalica vypísalo verejné obstarávanie (VO), ktorého predmetom je manažment, personálne a materiálne zabezpečenie chodu prevádzok kompostárne pre mesto. Vyplýva to zo zverejnených údajov vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO).
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %