Štvrtok 28.03.2024
Dnes má meniny 
Soňa
°C
01.11.2018 11:55

Kultúrny dom v Liptovskej Ondrašovej má vynovenú sálu


Ilustračná snímka, zdroj: liptovska-ondrasova


Kultúrny dom v liptovskomikulášskej mestskej časti Liptovská Ondrašová, ktorý tamojší obyvatelia využívajú na rôzne kultúrno-spoločenské aktivity, má kompletne zrekonštruovanú sálu. Renovačné práce v interiéri sa skončili minulý týždeň po tom, čo boli zrealizované rekonštrukcia a obklad sokla.


Liptovskomikulášska hovorkyňa Viktória Čapčíková informovala, že cieľom renovačných prác bolo zlepšiť celkový estetický dojem v sále kultúrneho domu. „Za ostatné roky sme obnovili podlahu, namontovali nový strop či LED osvetlenie. Zrekonštruovali sme aj tamojšie sociálne zariadenia,“ priblížila.       

Stavebný ruch je momentálne aj v sále kultúrneho domu v mestskej časti Demänová, kde rekonštruujú ústredné vykurovanie. „Oprava spočíva v celkovej výmene rozvodov ústredného vykurovania, vo výmene radiátorov, v montáži novej elektroinštalácie a úsporného kondenzačného plynového kotla,“ uviedla hovorkyňa s tým, že ukončenie prác je naplánované na posledný októbrový deň.     

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
17.09.2019
Mesto plánuje zrekonštruovať Kultúrny dom v Šali
Mesto Šaľa plánuje zmodernizovať Kultúrny dom v Šali. Časť financií na rekonštrukciu bude musieť samospráva vyčleniť zo svojho budúcoročného rozpočtu.
viac
23.11.2020
Exteriér a interiér kultúrneho domu čaká rekonštrukcia za 3,7 milióna eur
Mesto Šaľa zrekonštruuje kultúrny dom v Šali. Do súťaže na dodávateľa prác sa prihlásilo šesť uchádzačov, zákazku získala s cenou 3,7 milióna eur šalianska spoločnosť Menert.
viac
23.09.2021
Radnica finišuje s rekonštrukciou kultúrneho domu
Radnica v Šali finišuje s rozsiahlou rekonštrukciou kultúrneho domu. Budova z roku 1973 bude mať po ukončení stavebných prác novú fasádu, zmodernizované interiéry i vnútorné vybavenie a technológie.
viac
16.05.2022
Mesto zrekonštruovalo dom kultúry za vyše štyri milióny eur
Mesto Šaľa odovzdalo do užívania zrekonštruovaný kultúrny dom v Šali. Rekonštrukčné práce sa začali v decembri 2020, priebeh prác ovplyvnila pandémia. Rekonštrukcia mala byť ukončená na jeseň minulého roka, zvýšili sa aj finančné náklady.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %