Piatok 19.04.2024
Dnes má meniny 
Jela
°C
15.06.2019 03:05

Kúpalisko je pripravené otvoriť svoje brány v sobotu 16. júna


Ilustračná snímka, zdroj: MsÚ Trenčín


Podmienkou je priaznivé počasie. Ak bude aktuálna predpoveď počasia na sobotu 16. júna platiť, sú na letnom kúpalisku o 10.00 h vítaní prví návštevníci v tejto sezóne. Vstupné zostáva nezmenené, otváracie hodiny budú upravené podľa želania viacerých návštevníkov z minulého leta.


Počas prestávky medzi sezónami boli v areáli kúpaliska vysadené stromy, detské ihrisko získalo prekrytím tieň, detský bazén má šmýkačku a vstup do bazénovej časti kúpaliska je upravený pre imobilných návštevníkov, vrátane vstupu do relaxačného bazéna. „Dokúpili sme 130 nových ležadiel, k dispozícii ich tak bude 250. Tie budú k dispozícii zdarma. Slnečníky však budú za kauciu 5 eur s tým, že ak dôjde k ich poškodeniu táto kaucia prepadá a nebude návštevníkovi pri odchode z kúpaliska vrátená. Je to dôsledok zlých skúseností z minulého leta, kedy pri silnom vetre mnohí návštevníci slnečníky nezložili a tie boli následne zničené,“ upozornil správca kúpaliska Róbert Buchel. 

V areáli sú štyri bazény – rekreačný, plavecký, detský a dopadový s tobogánmi. Návštevníkom budú aj toto leto k dispozícii bufety, prevádzka zmrzlinových produktov i stánok s donutmi a kávou. K športovým aktivitám poslúži ihrisko na plážový volejbal, ale aj 2 stolnotenisové betónové stoly, detské ihrisko s hracími prvkami pre deti od 2 do 12 rokov, pitná fontána a neskôr i zábavné atrakcie – trampolíny a podobne.

Otváracie hodiny počas celej sezóny:

pondelok:                       od 12.00 do 20.00 h

utorok – nedeľa:          od 10.00 do 20.00 h

Priamo pri kúpalisku je 62 parkovacích miest, z toho 5 pre ŤZP. Pri krytej plavárni je 236 parkovacích miest, z toho 7 pre ŤZP. Parkovanie pri plavárni i kúpalisku je zdarma. Pred vstupom do areálu kúpaliska sú umiestnené cyklostojany. Priestor je monitorovaný.

Obyvatelia mesta Trenčín majú na kúpalisko zvýhodnené vstupné. Preto je dôležité, aby mali so sebou občiansky preukaz, stačí, ak ho budú mať na nahliadnutie prefotený v mobile.

Autor: (MsÚ Trenčín)


komentáre
SHOW ALL
podobné
23.06.2017
Po 12 rokoch otvoria v meste kúpalisko s morskou vodou
Brány zrekonštruovaného letného kúpaliska v Kežmarku sa pre prvých návštevníkov otvoria v sobotu 1. júla. K dispozícii budú dva bazény so slanou morskou vodou.
viac
10.11.2021
Trenčianska radnica vyjde v ústrety majiteľom terás
Mesto Trenčín umožní prevádzkarom letných terás pokračovať v podnikaní aj v zimnom období. Umiestnenie zimných terás schválil Krajský pamiatkový úrad v Trenčíne.
viac
11.10.2022
V Bratislave otvorili KOLO, stabilné mestské centrum opätovného použitia
Hlavné mesto v spolupráci s mestskou organizáciou Odvoz a likvidácia odpadu (OLO) otvorili v sobotu Bratislavské centrum opätovného použitia – KOLO.
viac
17.01.2023
Martinčania môžu posielať primátorovi názory na fungovanie mestských organizácií
Martinčania môžu do konca februára posielať primátorovi Jánovi Dankovi názory na mestské organizácie a návrhy na zlepšenie ich fungovania.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %