Štvrtok 25.04.2024
Dnes má meniny 
Marek
°C
08.08.2019 04:05

Mesto Šaľa dalo do užívania tri nové ihriská


Ilustračná snímka (tasr)


Šalianska radnica odovzdala do užívania tri nové ihriská v mestskej časti Veča. Športoviská vznikli na nevyužitých asfaltových plochách, ktoré mesto zmenilo na oddychové priestory pre deti aj dospelých.


Na Cinotrínskej ulici vzniklo multifunkčné ihrisko vybavené okrem iného aj basketbalovými košmi. „Na Slnečnej ulici si prídu na svoje milovníci fitnesu. Exteriérové ihrisko ponúka bohatú ponuku rôznych posilňovacích prvkov, na ktorých si môžu návštevníci precvičiť celé telo,“ uviedla Dajana Hanesová z mestského úradu.       

Ako pripomenula, neďaleko fitnes športoviska sa nachádza ďalšie nové ihrisko, ktoré je určené hlavne deťom. „Ponúka niekoľko druhov hojdačiek, ale aj lezeckú hernú zostavu so šmýkačkou. Súčasťou ihriska, na ktorom bude platiť riadny prevádzkový poriadok, je aj altánok pre oddych a relax,“ dodala Hanesová.     

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
12.06.2017
Šaľa rozbieha výstavbu troch bytových domov so 150 bytmi
Mesto Šaľa pripravuje výstavbu troch bytových domov. Súkromná spoločnosť, ktorá byty postaví, začala s prípravou a vyrovnávaním terénu a jeho čistením od náletových drevín.
viac
03.10.2017
V Šali pribudne sedem nových bezpečnostných kamier
V mestskej časti Veča v Šali pribudne sedem nových bezpečnostných kamier. Mesto na ne získalo 10 000 eur z Rady vlády SR pre prevenciu kriminality.
viac
28.09.2018
Záujem seniorov o obedy rastie, mesto kúpilo na rozvoz stravy ďalšie auto
Šalianska radnica kúpila a odovzdala do prevádzky nové auto na rozvoz obedov pre seniorov. Dôvodom bol prudký nárast počtu dôchodcov, pre ktorých mesto zabezpečuje stravu.
viac
26.11.2019
Mesto odovzdá do užívania vyše 100 nových nájomných bytov
Mesto Šaľa bude už o niekoľko dní odovzdávať do užívania vyše 100 nových nájomných bytov na Kráľovskej ulici. V prvej etape bolo v tej istej lokalite ešte minulý rok odovzdaných 34 bytov.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %