Štvrtok 25.04.2024
Dnes má meniny 
Marek
°C
01.10.2019 01:10

Mesto vyčlenilo 150-tis. eur na obnovu šiestich školských telocviční


Ilustračná snímka (tasr)


Mesto Komárno odovzdalo do užívania vynovenú telocvičňu v ZŠ s vyučovacím jazykom maďarským na Eötvösovej ulici. Vo veľkej a malej telocvični pribudli nové podlahy. Škola je jednou zo šiestich základných škôl, na obnovu ktorých vyčlenili mestskí poslanci z tohtoročného rozpočtu 150-tis. eur.


Peniaze sú určené na rekonštrukciu a modernizáciu školských telocviční, informovalo vedenie mesta.       

Okrem telocvične v Základnej škole na Eötvösovej ulici plánuje samospráva vymeniť okná vo veľkej telocvični a na spojovacej chodbe telocvične v Základnej škole J. A. Komenského, kde sa uskutoční aj výmena obkladu a vymaľovanie chodby telocvične. V Základnej škole s vyučovacím jazykom maďarským Móra Jókaiho budú opravené kryty stien v telocvični, v Základnej škole na Pohraničnej ulici sa uskutoční výmena okien. V Základnej škole s vyučovacím jazykom maďarským na Ulici práce plánuje samospráva opraviť podlahu a rozšíriť vybavenosť v malej telocvični. V Základnej škole na Rozmarínovej ulici sa uskutočnia opravy sociálnych miestností a výmena výplní otvorov v šatniach a v telocvični.     

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
03.08.2018
Mesto získalo nenávratný príspevok na modernizáciu troch škôl
Humenská samospráva získala nenávratný finančný príspevok na modernizáciu troch základných škôl. Ide o sumu približne 311.500 eur. Každý z troch projektov mesto ešte spolufinancuje piatimi percentami.
viac
19.02.2019
Mesto pripravuje renováciu a modernizáciu školských kuchýň
Mesto Komárno pripravuje renováciu všetkých školských kuchýň v meste. V tohtoročnom mestskom rozpočte je na renováciu vyčlenených 300 000 eur, podľa odhadu vedenia mesta sa k tejto sume pridružia aj ďalšie výdavky.
viac
30.04.2020
Samosprávy riešia, čo robiť s potravinami v zatvorených školách
Potraviny, ktoré základné a materské školy v mestách a obciach nestihli použiť na prípravu stravy pre žiakov, končia v Potravinovej banke Slovenska alebo v zariadeniach sociálnych služieb. Školy na celom Slovensku sú v súvislosti s epidémiou nového koronavírusu približne od polovice marca zatvorené.
viac
29.05.2020
Záujem o vyučovanie vo Svidníku
Mesto Svidník ma vo svojej pôsobnosti tri základné a tri materské školy. K dnešnému dňu máme informáciu, že od 1. júna 2020 nastúpi do škôlok vo Svidníku 200 detí, čo predstavuje 55 % zapísaných detí pre tento školský rok.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %