Sobota 20.04.2024
Dnes má meniny 
Marcel
°C
20.02.2018 11:32

Mystická sila shaolinských mníchov v Michalovciach


Ilustračná snímka


Program, ktorý shaolinskí mnísi ponúknu 24. februára 2018, oslovuje všetky vekové kategórie, od detí až po dospelých a zároveň potvrdzuje, že myseľ je schopná ovládať ľudské telo. Fascinujúce dve hodiny zároveň poskytnú prehľad o rozvíjaní najvýznamnejších kultúr v Číne.


Dominantné cvičenia, ktoré pred vašimi očami mnísi predvedú, boli nacvičené v Číne. Títo mnísi žijú podľa prísnych pravidiel Budhizmu. Študenti Shaolinu trénujú až 20 rokov, kým dosiahnu majstrovstvo a je im dovolené vyučovať. Záverečná skúška je majstrovským dielom cvičenia s jednou z 18 klasických zbraní. Vystúpenia „SHAOLIN“ boli uskutočnené na štyroch kontinentoch pred viac ako troma miliónmi divákov. Show je sprevádzaná originálnou hudbou z chrámov a sprievodným komentárom v slovenskom jazyku.

V mystickom programe budú mnísi na svojich hlavách lámať hrubé drevené guľatiny, ohýbať veľké kusy kovu, a to bez akýchkoľvek stôp poranenia. Budú tlačiť ťažké bremená oštepom, pričom ostrá strana bude opretá o krk shaolinského mnícha. Jedno zo shaolinských detí dokáže svojim bruchom vyvinúť taký podtlak pod klasickým polievkovým tanierom, že ho dokážu dvihnúť do vzduchu.

V zahraničí sa tento event radí medzi najnavštevovanejšie a svojou jedinečnosťou patrí medzi záhady tohto sveta.

Nenechajte si ujsť jedinečné predstavenie mystickej sily shaolínskych mníchov už túto sobotu v Mestskej športovej hale v Michalovciach.

Vstupenky si môžete zakúpiť v sieti TICKETPORTAL, v Mestskom kultúrnom stredisku Michalovce a vo firme NIKA Press na Zimnom štadióne v Michalovciach.

Miesto konania:  Mestská športová hala Michalovce

Informácie k podujatiu: Marian Križanek, marian.krizanek@gmail.com

Autor: (ts-msu michalovce)


komentáre
SHOW ALL
podobné
14.05.2019
Športová hala v Záhorskej Bystrici je už k dispozícii školákom
Multifunkčnú športovú halu v bratislavskej Záhorskej Bystrici, ktorá vnikla rekonštrukciou pôvodnej telocvične v areáli základnej školy, už môžu využívať školáci v rámci telocviku. Od septembra bude k dispozícii aj pre športové kluby z mestskej časti a širokú verejnosť.
viac
24.09.2020
Mesto chce kompletne zrekonštruovať športovú halu Mier
Športová hala Mier v Bardejove prejde kompletnou rekonštrukciou. Za účasti vedenia mesta a poslancov mestského zastupiteľstva sa tam tento týždeň konalo pracovné stretnutie.
viac
01.07.2022
Stavebné práce na obnove športovej haly sa blížia ku koncu
Stavebné práce na obnove športovej haly v Detve sa blížia ku koncu. Potvrdil to hovorca mesta Milan Suja s tým, že samospráva postupne pripravuje podklady pre podanie žiadosti o vydanie kolaudačného rozhodnutia.
viac
02.05.2023
V Martine postavia za takmer 2,5 milióna eur multifunkčnú športovú halu
Pri Základnej škole Alexandra Dubčeka v Martine postavia za takmer 2,5 milióna eur multifunkčnú športovú halu. Poslanci mestského zastupiteľstva schválili na štvrtkovom (27. 4.) zasadnutí prijatie úveru vo výške 1,27 milióna eur. Informovala o tom hovorkyňa mesta Zuzana Kalmanová.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %