Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
20.03.2018 12:26

Na Námestie slobody v Prievidzi zavíta po prestávke blší trh


Ilustračná snímka


Na Námestie slobody v Prievidzi sa po niekoľkomesačnej prestávke vráti blší trh. Ručne vyrobené produkty, zberateľské predmety či knihy si tam budú môcť záujemcovia zakúpiť v sobotu 24. marca od 9.00 h do 13.00 h, informovala Nina Pekárová z propagačného oddelenia KaSS v Prievidzi.


"Veríme, že jarné upratovanie neobíde žiadnu domácnosť a v tom prípade si bude môcť verejnosť opäť nakúpiť milé drobnosti, ktoré doteraz skrývali pivnice alebo povaly domov či bytov. Zároveň budú môcť ľudia objaviť ručne vyrobené vecičky, náušnice a bižutériu a získať aj rôzne zberateľské predmety, knihy či oblečenie pre deti i dospelých," načrtla Pekárová.       

Podobne ako pred Vianocami i tento blší trh pred Veľkou nocou podľa nej ponúkne viacero tematicky ladených predmetov. "Súčasťou trhu bude aj ďalší zo série výpredajov kníh, ktorý pripravila Mestská knižnica Mikuláša Mišíka v Prievidzi. Záujemcovia si budú môcť vybrať knihy rôznych žánrov a tematického zamerania či už od slovenských alebo zahraničných autorov. Zaujímavá je aj symbolická cena, ktorou návštevníci prispejú na nákup nových kníh a obnovu knižničného fondu knižníc," dodala.       

Predaja na trhu sa môžu zúčastniť výlučne predajcovia so zberateľským a ručne vyrobeným sortimentom, second-hand oblečením, použitými knihami a ďalšími predmetmi v zachovalom stave. Účasť na blšom trhu je pre nich bezplatná.       

 

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
24.11.2018
Predvianočné obdobie v meste opäť oživia trhy i ľadová plocha
Predvianočné obdobie v Prievidzi oživia trhy aj ľadová plocha. Súbor podujatí Vianoce v meste prinesie do centra na Námestie slobody i kultúrny program, ktorý vyvrcholí novoročnými oslavami, informoval hovorca mesta Michal Ďureje.
viac
04.12.2019
Predvianočnú ponuku podujatí na námestí doplní i vianočný blší trh
Predvianočnú ponuku podujatí na námestí doplní i vianočný blší trh vianočný blší trh. Stánky so zberateľským sortimentom či ručnou výrobou tam bude môcť verejnosť navštíviť 7. decembra od 9.00 h do 13.00 h, informovala Paulína Kotláriková z Kultúrneho a spoločenského strediska v Prievidzi.
viac
07.10.2023
Súčasťou blšieho trhu na námestí bude opäť i výpredaj kníh
Súčasťou jesennej edície Blšieho trhu na Námestí slobody v Prievidzi bude aj ďalší zo série výpredajov kníh z Mestskej knižnice Mikuláša Mišíka. Publikácie, oblečenie či ručne vyrobené veci si budú môcť záujemcovia zakúpiť v sobotu (7. 10.) od 9.00 h do 13.00 h.
viac
09.11.2023
Mesto Prievidza pozýva na Vianočný blší trh a výpredaj kníh
Predvianočné obdobie je ako stvorené na vianočnú edíciu blšieho trhu, ktorý sa uskutoční v sobotu, 9. decembra 2023 od 9:00 h do 13:00 h na Námestí slobody v Prievidzi.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.03 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.12 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %