Sobota 20.04.2024
Dnes má meniny 
Marcel
°C
30.05.2019 09:27

Na programe aj cirkus obrov a maľovanie na tvár


Ilustračný výrez plagátu


Mesto Trebišov organizuje podujatie pre najmenších občanov pri príležitosti osláv Dňa detí. Na návštevníkov je pripravený pekný program sobotu 1. júna 2019 od 14.00 h na veľkej lúke v mestskom parku.


Program bude pozostávať z interaktívneho predstavenia cirkusových artistov na chodúľoch, ale aj umelcov bez nich. V cirkuse obrov predvedú krotenie obrovského leva pred zrakmi prítomných detí, zdvíhanie obrovskej činky, tiež obrí klaunský tenis a pozornosť bude pútať aj obrovský slalom so žirafou.

Počas sobotňajšieho popoludnia venovaného deťom sa odprezentujú žiaci trebišovských základných škôl, ktorí spestria atmosféru modernými piesňami a rytmickými tancami. Účasť prisľúbili aj mažoretky, ktoré vo svojich zladených kostýmoch vystúpia s bežne nevídanou choreografiou.

Nebude chýbať obľúbené maľovanie na tvár i tvorivé dielne, kde sa môžu deti naplno kreatívne prejaviť a vyhotoviť si vlastný výrobok. Pre účastníkov tohto sviatočného dňa mesto pripravuje muffinky, k dispozícii bude aj cukrová vata a ďalšie pochutiny.

Súťažné stanovišťa s pokynmi pracovníkov Centra voľného času v Trebišove rozhýbu telá súťaženiachtivých drobcov a preveria ich fyzické zdatnosti. Počas dňa si trebišovské deti vychutnajú aj jazdu na koníkoch a detskú farmu. Zabezpečené budú počas celého podujatia aj člnky, v ktorých sa môžu deti s rodičmi člnkovať.

Na podujatí mesto vyhodnotí prebiehajúcu súťaž Pohľadnica – rodný môj kraj a odmení najkrajšie výtvarné práce.  

Program pokračuje premietaním rodinnej rozprávky Smelé mačiatko o 18.00 h v Mestskom kine Slávia. Vstupenky budú voľné, dostupné v parku na podujatí.

 

Autor: (ts-Mgr. Martina MIŠTANIČOVÁ, hovorkyňa mesta)


komentáre
SHOW ALL
podobné
22.05.2016
Prievidza pozýva na Detskú jašenicu
Príďte stráviť Medzinárodný deň detí do prievidzského mestského parku.
viac
13.06.2016
Deň detí v Kapušanoch s vláčikom z Maďarska
V súťaži Kapušany majú talent, ktorá sa konala v miestnom amfiteátri, si deti zmerali svoje schopnosti v speve, tanci a kategórii mix.
viac
21.04.2018
Každý deň je Deň Zeme
Environmentálne podujatie pri príležitosti osláv Dňa Zeme v Trebišove pripravili organizátori, ktorými boli Štátna ochrana prírody SR CHKO Latorica v spolupráci s mestom Trebišov (odd. školstva), ZŠ na Ul. M. R. Štefánika, ZO Slovenského zväzu ochrancov prírody a krajiny Trebišov.
viac
10.06.2019
Trojica podujatí prilákala tisíce návštevníkov
Deň detí, Malacká šošovica a Malacký piknik ovládli 1. jún v Malackách. Pestrý program a letné počasie prilákalo do Zámockého parku tisíce návštevníkov z mesta i okolia. Spojenie troch skvelých podujatí, ktoré je výsledkom spolupráce viacerých mestských organizácií, sa ukázalo ako výborný nápad.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %