Štvrtok 28.03.2024
Dnes má meniny 
Soňa
°C
19.01.2019 04:10

Na veľtrhu cestovného ruchu aj horná Nitra


Ilustračná snímka - archív - MsÚ Prievidza)


Oblastná organizácia cestovného ruchu (ďalej len OOCR HN) bude mať svoju expozíciu opäť v stánku Krajskej organizácie cestovného ruchu Trenčín región spolu s ďalšími okresnými organizáciami, ktoré pôsobia na území Trenčianskeho kraja.


V poradí už 25. ročník veľtrhu ITF Slovakiatour, ktorý sa v tomto roku bude konať v období od 24. do 27. januára na výstavisku Incheba v Bratislave je najväčším veľtrhom cestovného ruchu na Slovensku. Patrí medzi najvýznamnejšie podujatia v regióne strednej Európy. Súčasťou veľtrhu bude aj Oblastná organizácia cestovného ruchu REGIÓN HORNÁ NITRA – BOJNICE.

Oblastná organizácia cestovného ruchu (ďalej len OOCR HN) bude mať svoju expozíciu opäť v stánku Krajskej organizácie cestovného ruchu Trenčín región spolu s ďalšími okresnými organizáciami, ktoré pôsobia na území Trenčianskeho kraja. Súčasťou ponuky propagačných a informačných materiálov OOCR HN budú aj materiály mesta Prievidza, ako člena OOCR HN, ktorými sa v uplynulom období mesto prezentovalo. Ide predovšetkým o propagačný materiál mesta Prievidza a okolie, mapa mesta Prievidza a regiónu hornej Nitry, publikácie Prievidza z neba a Čarovná horná Nitra či sada nástenných a vreckových kalendárov mesta. Súčasťou ponuky výstavného priestoru OOCR HN budú aj ochutnávky výrobkov regionálnych výrobcov a producentov a pestrá skladba kultúrnych vystúpení kolektívov a jednotlivcov pôsobiacich v regióne hornej Nitry.

Veľtrh každoročne prináša komplexný servis pre ľudí, ktorí chcú cestovať do zahraničia alebo spoznávať krásy Slovenska. Prezentuje sa tu portfólio cestovných kancelárií, ako aj turistické informácie sprostredkované zahraničnými centrálami krajín.

Autor: (ts-MsÚ Prievidza, Michal Ďureje)


komentáre
SHOW ALL
podobné
17.06.2016
Bojnický letný slnovrat 2016 už tento víkend
Oblastná organizácia cestovného ruchu Región HORNÁ NITRA – BOJNICE organizuje v sobotu 18. 6. v Bojniciach 2. ročník multižánrového podujatia, ktorého hlavným cieľom je propagácia potenciálu cestovného ruchu v známej a obľúbenej turistickej destinácii.
viac
18.10.2016
Bojnice majú z turizmu asi 330 000 eur, do rozvoja dávajú len dve percentá
Sumu vo výške asi 330 000 eur za rok prináša každoročne do rozpočtu kúpeľného mesta Bojnice cestovný ruch. Do rozvoja turizmu v súčasnosti investuje samospráva dve až tri percentá z tejto sumy, v budúcnosti by to malo byť zaužívaná tretina až štvrtina.
viac
21.01.2022
Investície do kvality života ľudí na hornej Nitre sú prioritou
Prioritou Trenčianskeho samosprávneho kraja (TSK) sú v rámci Plánu spravodlivej transformácie investície do kvality života ľudí na hornej Nitre.
viac
04.11.2023
Mesto Handlová vstúpi do OOCR Región horná Nitra-Bojnice
Mesto Handlová vstúpi do Oblastnej organizácie cestovného ruchu Región horná Nitra-Bojnice (OOCR RHNB). Banícke mesto doposiaľ jej členom nebolo, od vstupu si sľubuje rozvoj turizmu v meste i získanie financií na svoje projekty.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %