Piatok 19.04.2024
Dnes má meniny 
Jela
°C
06.12.2016 08:15

Na žiadanie grantu z Dunajského fondu ostávajú necelé dva týždne


Logo.


Na podanie žiadosti o grant Dunajského fondu ostávajú necelé dva týždne. Neziskové organizácie môžu požiadať o podporu svojich projektov do 15. decembra.


Grantová výzva je zameraná na oživovanie a skvalitňovanie verejných priestorov na Dunaji a Malom Dunaji.      

Dunajský fond je nadačným programom Stredoeurópskej nadácie. Je to nezisková platforma združujúca ľudí, zdroje a nápady v prospech oživovania, kultivovania, rozvíjania a ochrany verejných priestranstiev na území Dunaja a Malého Dunaja.      

V grantovej výzve je k dispozícii na prerozdelenie vyše 54 000 eur. Realizuje sa vďaka podpore VÚB Banky/Nadácie VÚB, spoločnosti Slovnaft, rodiny Kúšikovcov, Petra Kurhajca a nadácie Green Foundation. Podrobné podmienky a formuláre sú na webovej stránke fondu www.dunajskyfond.sk.     

Informácie poskytol Juraj Tedla z Dunajského fondu.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
04.10.2016
Vyhlásili druhú grantovú výzvu Dunajského fondu
V rámci nadačného programu Dunajský fond vyhlásila 3. októbra 2016 Stredoeurópska nadácia druhé grantové kolo, ktoré je zamerané na oživovanie a skvalitňovanie verejných priestorov na Dunaji a Malom Dunaji. Informoval o tom Juraj Tedla zo Stredoeurópskej nadácie.
viac
10.02.2017
Košice vyčlenili viac financií na rozvoj kultúry
V grantovej výzve na podporu rozvoja kultúry pre rok 2017 pripravilo mesto Košice vyššiu čiastku ako po minulé roky – celkovo 250 000 eur.
viac
22.05.2017
Na projekty oživenia okolia Dunaja poputuje vyše 55 000 eur
Na podporu projektov na kultivovanie a oživenie prostredia Dunaja a Malého Dunaja poputuje z Dunajského fondu vyše 55 000 eur. Peniaze v rámci druhej grantovej výzvy získalo osem projektov neziskových organizácií. Podporené budú aktivity od Bratislavy až po Komárno.
viac
12.10.2020
Výzva na modernizáciu zdravotníckej infraštruktúry
Ministerstvo zdravotníctva SR ako sprostredkovateľský orgán pre Integrovaný regionálny operačný program vyhlásilo výzvu na predkladanie žiadostí o nenávratný finančný príspevok za účelom integrácie primárnej zdravotnej starostlivosti formou budovania centier integrovanej zdravotnej starostlivosti.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %