Štvrtok 18.04.2024
Dnes má meniny 
Valér
°C
19.02.2016 09:30

Najväčšia rybárska výstava na Slovensku predstaví najnovšie trendy v love rýb


Vychytávky zo sveta rybolovu predstaví výstava Fishing Show Carp & Spinning. (Foto: Pixabay.com)


Najnovšie trendy v love rýb a bohatý sprievodný program ponúkne od dnes do nedele (19. – 21. 2.) vyznávačom Petrovho cechu 11. ročník medzinárodnej špecializovanej výstavy rybárskych potrieb Fishing Show Carp & Spinning.


Na ploche 3850 štvorcových metrov predstaví na najväčšej výstave svojho druhu na Slovensku 70 vystavovateľov (25 zahraničných) rybárske potreby od viac ako 200 výrobcov z celého sveta. „Kombinácia dvoch vzájomne prepojených výstav zaoberajúcich sa modernými spôsobmi lovu kaprov a dravých rýb ponúka rybárom získanie dokonalého prehľadu o dynamicky rozvíjajúcich sa športových technikách lovu jednotlivých druhov rýb, materiálov a nástrah. Tradične ponúka pre obchodníkov, ale aj samotných rybárov predstavenie noviniek prichádzajúcich na slovenský trh v nastávajúcej rybárskej sezóne.

Účasť na Fishing Show v tomto roku potvrdili významní distribútori a výrobcovia rybárskeho náradia, krmív, oblečenia, člnov a podobne,“ doplnil Fabian. Ako dodal, súčasťou výstavy bude bohatý sprievodný program spojený s prezentáciami popredných rybárskych osobností nielen zo Slovenska, ale aj zo zahraničia, medzi ktorými nebudú chýbať známy český rybár a cestovateľ Jakub Vágner a pýcha slovenského rybárskeho športu, aktuálny majster sveta v love rýb na prívlač Peter Horňák. Spestrením programu bude vyhodnotenie najúspešnejších športovcov Slovenského rybárskeho zväzu. Pre verejnosť bude výstava otvorená dnes do 18.00 hodiny, v sobotu od 9.00 do 18.00 hodiny a v nedeľu od 9.00 do 16.00 hodiny.

Autor: (tasr, red)


komentáre
SHOW ALL
podobné
11.04.2024
Múzeum Bojnice pripravuje ďalší ročník podujatia so strašidlami
Slovenské národné múzeum (SNM) - Múzeum Bojnice pripravuje ďalší ročník strašidelného podujatia. Hororovo-romantický príbeh Spiritus Mortis vzniká v medzinárodnej spolupráci, prináša nový pohľad na estetiku aj inovatívny prístup k spôsobu hrania.
viac
13.04.2024
Za 20 rokov zrealizovali zdravotní klauni vyše 32-tis.klauniád
Zdravotní klauni z občianskeho združenia Červený nos Clowndoctors počas svojho pôsobenia zrealizovali na Slovensku už vyše 32.000 klauniád. Pri príležitosti 20. výročia založenia občianskeho združenia o tom informovala Martina Dobšinská Novomestská zo združenia.
viac
12.04.2024
V obci Štrba pribudli špeciálne kontajnerové stojiská odolné voči medveďom
V obci Štrba pribudli špeciálne kontajnerové stojiská odolné voči medveďom. Štefánia Srebalová z tamojšieho obecného úradu na webovej stránke obce informovala, že inštaláciu na základe súhlasu samosprávy zabezpečila Správa Tatranského národného parku (TANAP).
viac
11.04.2024
Hrad Bystrica vstupuje do novej turistickej sezóny s dvomi novinkami
Prvou z nich je mobilná aplikácia Hrady 3D, druhou sklenená tabuľa, ktorá je posledným z diel projektu Okno do minulosti. Informoval o tom zastupujúci riaditeľ Krajskej organizácie cestovného ruchu Trenčín región Pavol Štefčík.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %