Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
04.12.2016 07:40

Najvyššie ocenenia si v súťaži ZlatyErb.sk odniesli Martinčania


Snímka: (ums)


Počas 15. ročníka Medzinárodného kongresu ITAPA 2016 vyhlásili v hoteli Crowne Plaza v Bratislave výsledky v poradí už 13. ročníka súťaže ZlatyErb.sk 2016.


Súťaž ZlatýErb.sk každoročne vyhlasuje Únia miest Slovenska a občianske združenie eSlovensko pod záštitou vysokých ústavných činiteľov Slovenskej republiky v spolupráci so Združením informatikov samospráv Slovenska ZISS a medzinárodným kongresom ITAPA. Záštitu nad súťažou aj tento rok prevzal Peter Pellegrini, digitálny líder SR a podpredseda vlády SR pre investície a informatizáciu.

Hlavným cieľom súťaže ZlatyErb.sk je podporiť informatizáciu slovenských samospráv, výmenu skúseností, oceniť výnimočné projekty a ohodnotiť snahu zástupcov samospráv účinne využívať informačno-komunikačné technológie smerujúce k zvýšeniu kvality ich služieb pre verejnosť.

V 13. ročníku súťaže odovzdávali ocenenia Erika Jurinová, predsedníčka Výboru NR SR pre ľudské práva a národnostné menšiny; Milan Galanda, generálny sekretár ÚMS a Lucia Kondáš, zástupkyňa medzinárodného kongresu ITAPA.

Ceny „ZlatyErb.sk“ boli udeľované v troch hlavných kategóriách: Najlepšia stránka obcí, Najlepšia stránka miest a mestských častí a Najlepšia stránka samosprávneho kraja.

Viac v Obecných novinách č. 47-48/2016 na str. 13

Autor: (ums)


komentáre
SHOW ALL
podobné
06.09.2016
NAJ dedinka je v Trenčianskom samosprávnom kraji
Počas letných mesiacov júl a august sa dediny z celého Slovenska zapojili do súťaže o titul NAJ dedinka Slovenska, ktorú usporiadal Rozhlas a televízia Slovenska (RTVS).
viac
15.02.2018
Vďaka Hurbanovi si výlet do Národnej rady SR užili všetky tri víťazné triedy
Žiaci troch tried z rôznych škôl a kútov Slovenska vyslúžili výnimočnú cenu. Vďaka súťaži Trenčianskeho samosprávneho kraja s názvom „Takto poznám Jozefa Miloslava Hurbana ja“ nahliadli do priestorov a zákulisia Národnej rady Slovenskej republiky (NR SR) v Bratislave.
viac
20.11.2018
Ministerstvo ocení najlepšie zrekonštruované pamiatky na Slovensku
Ministerstvo kultúry (MK) SR ocení najlepšie zrekonštruované pamiatky na Slovensku. Víťazi súťaže Fénix - Kultúrna pamiatka roka 2017 budú známi na budúci týždeň. TASR o tom informovali z rezortu kultúry.
viac
09.09.2019
Dedinou roka 2019 je Papradno
V jubilejnom 10. ročníku národnej súťaže Dedina roka 2019 zvíťazila obec Papradno (okres Považská Bystrica), ktorá najkomplexnejšie naplnila jej princípy a požiadavky spomedzi 23 zúčastnených obcí.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %