Štvrtok 28.03.2024
Dnes má meniny 
Soňa
°C
21.06.2017 12:33

Netradičnú zábavu ponúkne festival Divné veci


Pozvánka.


V piatok 23. a v sobotu 24. júna sa V Starej Turej v areáli jazera Dubník uskutoční netradičný festivalový koncept s názvom Divné veci. Začiatok je plánovaný (ne)tradične na 19:20 hod.


Festival Divné veci vychádza z myšlienky holandského site-specific theatre, v rámci ktorého sa počas dvoch dní stretne na jednom mieste množstvo umelcov.

Diváci sa môžu tešiť na netradičné autorské inšpiratívne predstavenia na princípe tvorivého interaktívneho dialógu s miestnym publikom s dôrazom na vytvorenie autentickej zážitkovej atmosféry.

Nezvyčajný charakter festivalu umocní svojím vystúpením napríklad kapela Vrbovskí víťazi, interaktívna hra s názvom Divný escape príves, kúzelník Woedy Woet s kúzelnou show Insideout pre dospelých a mnoho ďalších umelcov.

Festival Divné veci sa koná pod záštitou predsedu Trenčianskeho samosprávneho kraja Jaroslava Bašku, ktorý sa jeho otvorenia aj osobne zúčastní.

 

 

Autor: (Ľubomír BOBÁK, TSK)


komentáre
SHOW ALL
podobné
18.04.2017
Festival ARS ORGANI NITRA slávi desiate jubileum
Od vzniku medzinárodného organového festivalu ARS ORGANI NITRA ubehne už desať rokov.
viac
22.06.2017
Urban Art ovládne Bratislavu!
Už túto sobotu sa v Bratislave na 16 pódiách predstaví 40 umeleckých vystúpení a 14 neziskových organizácií. Nuda v Bratislave sa teda skončí už o necelé dva dni presne o 11:45 hod., kedy sa na Hlavnom námestí oficiálne začne prvý Urban Art Festival.
viac
01.06.2022
V piatok sa začína letný divadelný festival Zámocké hry zvolenské
Vo Zvolene sa v piatok začína medzinárodný letný divadelný festival Zámocké hry zvolenské (ZHZ). Divadelné inscenácie sa budú odohrávať večer na zámockom nádvorí a aj dopoludnia pre deti a mládež.
viac
24.06.2022
Záhorie ponúka divadelné šermovanie, folklórny festival aj adrenalínové preteky
Bohatý program od aktívneho oddychu, divadla spojeného so šermom cez festival až po folklórne slávnosti je pripravený v sobotu a nedeľu (25. - 26. 6.) pre obyvateľov a návštevníkov Záhoria.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %