Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
05.09.2019 05:20

Obec Plavecký Štvrtok hľadá zhotoviteľa rekonštrukcie škôlky


Ilustračná snímka (tasr)


V Plaveckom Štvrtku plánujú využiť eurofondové zdroje na rekonštrukciu a kapacitné zväčšenie materskej školy. Oznámenie o možnosti predkladať ponuky na realizáciu prác zverejnili v utorok vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO).


Predpokladaná hodnota zákazky je 245.871 eur bez DPH, obec použije na investíciu prostriedky z Integrovaného regionálneho operačného programu (IROP). "Cieľom rekonštrukcie dvoch samostatne stojacich objektov so spojovacou časťou je stavebná úprava vnútorných priestorov, vybúranie nevhodných častí, zateplenie obvodového plášťa, výmena okien a dverí za kvalitatívne lepšie, výstavba novej strechy vrátane klampiarskych prvkov a bleskozvodov s uzemnením a rekonštrukcia elektroinštalácie, vykurovania a zdravotechniky,“ uvádza sa v oznámení.       

Záujemcovia môžu svoje ponuky predložiť do 30. septembra 2019.     

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
27.11.2018
Záujemcovia o výstavbu škôlky môžu predkladať ponuky
Obec Bernolákovo hľadá realizátora výstavby novej materskej školy. Výzvu na predložene ponúk v pondelok zverejnili vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO).
viac
30.06.2020
MK SR vyhlásilo výzvu na predloženie ponúk obnovy kaštieľa v Dolnej Krupej
Ministerstvo kultúry (MK) SR hľadá zhotoviteľa rekonštrukcie pamiatkového objektu kaštieľa v Dolnej Krupej. Výzvu na predkladanie ponúk zverejnili v pondelok (29. 6.) vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO).
viac
24.07.2021
V Dúbravke má vzniknúť Motýlia lúka
Hlavné mesto SR Bratislava hľadá zhotoviteľa Motýlej lúky v Dúbravke. Revitalizácia parkovej plochy medzi ulicami Pri kríži a Homolova má priniesť oddychový priestor s edukatívnym charakterom.
viac
04.01.2023
V Ž. Breznici budú tento rok pracovať na projekte rekonštrukcie materskej školy
Na projekte rekonštrukcie materskej školy budú tento rok pracovať na Obecnom úrade v Železnej Breznici v okrese Zvolen. S projektom sa chcú následne uchádzať o finančnú podporu z európskeho Plánu obnovy.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %