Štvrtok 25.04.2024
Dnes má meniny 
Marek
°C
13.12.2016 08:30

Odpadové hospodárstvo z pohľadu miest a obcí


Pohľad na účastníkov konferencie.


Združenie miest a obcí Slovenska pod týmto názvom organizovalo odbornú konferenciu, počas ktorej hostia porovnávali reálne dopady zákona o odpadoch na mestá a obce.


„Cieľom konferencie bolo posúdenie funkčnosti a nastavenia systému odpadového hospodárstva od nadobudnutiu účinnosti nového zákona o odpadoch, zavedenie rozšírenej zodpovednosti výrobcov a identifikácia problémov vyplývajúcich z aplikačnej praxe,“ informoval výkonný podpredseda ZMOS Jozef Turčány.

Po úvode do problematiky zástupcom rezortu životného prostredia bola pozornosť venovaná zhodnoteniu systému odpadového hospodárstva.

Čítajte v Obecných novinách č. 49- 50/2016 na str. 2

Autor: (zmos)


komentáre
SHOW ALL
podobné
20.03.2020
Postoje ZMOS k aktuálnej situácii
Združenie miest a obcí Slovenska dnes informovalo o postojoch k aktuálnej situácii súvisiacej so šírením vírusu, pričom predseda ZMOS Branislav Tréger predstavil konkrétne kľúčové aktivity pre najbližšie obdobie.
viac
11.04.2020
B. Tréger: Regionálne školstvo potrebuje rýchle zmeny a pomoc
Predseda Združenia miest a obcí Slovenska Branislav Tréger požiadal ministra školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky o urýchlené rokovanie. Navrhovanými témami sú financie a zmeny viacerých školských zákonov.
viac
21.09.2020
Sekcia ekonomiky a financovania hlavne k zákonu o miestnych daniach
V priestoroch Kancelárie ZMOS sa vo štvrtok 17. septembra 2020 uskutočnilo rokovanie odbornej sekcie ekonomiky a financovania Rady ZMOS.
viac
18.11.2023
ZMOS: Nadnárodná spolupráca miest a obcí: mapa neprebádaných príležitostí
ZMOS v spolupráci Asociáciou ukrajinských miest (AUC) a Nórskym združením miestnych a regionálnych samospráv (KS) pozýva na online konferenciu k problematike nadnárodnej spolupráce miest a obcí s dôrazom na slovensko–ukrajinskú spoluprácu za účasti rečníkov zo Slovenska, Ukrajiny a Nórska.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %