Štvrtok 28.03.2024
Dnes má meniny 
Soňa
°C
24.08.2019 02:25

Petržalka bude mať vlastný hudobno-zábavný festival


petrzalskyfestival.sk


Nový školský rok začne na najväčšom bratislavskom sídlisku prvým ročníkom Petržalského festivalu. Počas víkendu 7.-8. septembra vystúpia Rytmus, ale aj No Name či detská skupina Fíha Tralala.


Multižánrový festival svojím rôznorodým programom sľubuje zábavu pre všetky vekové skupiny. Na jednom mieste sa zídu najobľúbenejší hudobní interpreti všetkých generácii, dobré jedlo, ale aj šport.

Z hudobných hviezd si vypočujete aj Majka Spirita, H16, Polemic, Ega či Elán Revival. Petržalská víkendová veselica poteší aj najmenších a to detskými účinkujúcimi a atrakciami, tvorivými dielňami, workshopmi. Dospelých čaká kulinárska zóna s lokálnymi gastro predajcami, športové a tanečné animácie, remeselný trh až po street kultúru, environmentálny kútik alebo oddychovú zónu. Pre pravých gurmánov je pripravená súťaž vo varení gulášu.

Bude sa aj športovať. Všetci nadšenci behu sa môžu zapojiť do Petržalskej míle – bežať sa bude v sobotu ráno na Dostihovej dráhe o dĺžke 1 míľa/1600 metrov, 3 míle/4800 metrov a 6 míľ/9600 metrov, na ktorej sa festival aj odštartuje.

Súčasťou budú aj detské behy. Viac info na: www.petrzalskyfestival.sk

Nezabudnite sledovať www.petrzalskyfestival.sk a pre vždy čerstvé novinky a informácie zo zákulisia lajknite FB a IG profil alebo #petrzkafest #petrzalskyfestival2019.

Prvých 5000 vstupeniek je zľavnených.

*Pozn.: Areál je kapacitne obmedzený, pri vypredaní kapacity nevieme zaručiť predaj vstupeniek na mieste konania.      

Autor: (tasr-ots)


komentáre
SHOW ALL
podobné
23.08.2016
Nový festival v Nitrianskom Rudne priblíži pastiersku kultúru
Pasenie oviec a salašníctvo, ktorému sa v minulosti venovali obyvatelia belanskej doliny na hornej Nitre, priblíži Festival pastierskej kultúry. Prvý ročník podujatia sa uskutoční 27. augusta od 10. hodine pri priehrade v Nitrianskom Rudne (okres Prievidza).
viac
08.07.2019
Do nového ročníka programu Zelená škola je možné prihlásiť sa do 15. septembra
Do 15. septembra sa treba prihlásiť do nového ročníka projektu environmentálneho vzdelávania Zelená škola. Školy zapájajú na dva školské roky, počas ktorých sa venujú jednej zo siedmich tém - voda, zeleň a ochrana prírody, zelené obstarávanie, doprava a ovzdušie, potraviny, energia a odpad.
viac
21.10.2020
ÚVO predstavuje novelizáciu zákona o verejnom obstarávaní
Úrad pre verejné obstarávanie predstavil vlastný návrh novely zákona o verejnom obstarávaní. Zachováva princíp súťaživosti, verejné obstarávanie by sa malo zrýchliť, posilniť sa má transparentnosť a verejná kontrola. Zaviesť by sa podľa návrhu mal napríklad inštitút špekulatívnych námietok.
viac
04.09.2021
Živica spúšťa nový ročník projektu pre školy Elektroodpad-Dopad5
Nový ročník projektu pre školy Elektroodpad-Dopad5 spúšťa v týchto dňoch Centrum environmentálnej a etickej výchovy (CEEV) Živica. Cieľom projektu je vzdelávať žiakov o životnom cykle elektroodpadu a naučiť ich zodpovednej spotrebe.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %