Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
18.04.2018 11:55

Premiér: Nová vláda chce so ZMOS zachovať dobré vzťahy


Ilustračná snímka: Úrad vlády SR


Nová vláda Petra Pellegriniho (Smer-SD) bude udržiavať dobré vzťahy so Združením miest a obcí Slovenska (ZMOS) a chce si zachovať partnerský dialóg, na aký sme boli zvyknutí v predchádzajúcich rokoch. Po rokovaní s predstaviteľmi ZMOS-u to deklaroval premiér.


Zároveň poukázal na to, že vláda sa vždy po vzájomnej dohode snažila plniť požiadavky ZMOS. "Som rád, že na čom sa vláda so ZMOS-om dohodla, tak tento sľub vždy splnila," povedal.       

Na pracovnom stretnutí sa okrem predsedu vlády zúčastnili aj minister financií Peter Kažimír (Smer-SD), ministerka pôdohospodárstva Gabriela Matečná (nom. SNS), vicepremiér pre investície a informatizáciu Richard Raši (Smer-SD), minister práce Ján Richter (Smer-SD) a ministerka školstva Martina Lubyová (nom. SNS).      

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
28.08.2019
Predstavitelia vlády rokovali so ZMOS
Predseda vlády Slovenskej republiky Peter Pellegrini s časťou ministrov rokovali s predstaviteľmi Združenia miest a obcí Slovenska. Rokovanie sa uskutočnilo v stredu 21. augusta 2019 na Úrade vlády SR.
viac
18.08.2020
Návratná finančná výpomoc
Ministerstvo financií Slovenskej republiky predkladá na rokovanie vlády Slovenskej republiky materiál „Návrh na poskytnutie návratných finančných výpomocí obciam a vyšším územným celkom na kompenzáciu výpadku dane z príjmov fyzických osôb v roku 2020“.
viac
09.11.2023
ZMOS rokoval s predsedom Národnej rady SR Petrom Pellegrinim
Predstavitelia Združenia miest a obcí Slovenska (ZMOS) na čele s predsedom ZMOS Jozefom Božikom dnes rokovali s predsedom Národnej rady SR Petrom Pellegrinim v priestoroch Historickej budovy Národnej rady SR.
viac
16.01.2024
ZMOS na rokovaní k novej sieti záchraniek
Delegácia Združenia miest a obcí Slovenska (ZMOS) pod vedením predsedu ZMOS Jozefa Božika sa 15. januára zúčastnila pracovného rokovania na Ministerstve zdravotníctva SR k téme novej siete záchrannej zdravotnej služby.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.03 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.12 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %