Streda 24.04.2024
Dnes má meniny 
Juraj
°C
09.05.2017 07:00

Rozhodnúť o víťazovi Ceny verejnosti môžete i vy


Cena Nadácie Orange.


Nadácia Orange umožní každému v online hlasovaní vyjadriť svoje sympatie jednej z nominovaných mimovládnych organizácií a udeliť tak Cenu verejnosti.


Nadácia Orange dlhodobo podporuje tých, ktorí chcú pre svet okolo nás spraviť niečo prospešné. Zviditeľňuje jednotlivcov a organizácie, ktoré realizujú užitočné nápady prispievajúce k zlepšeniu vzájomných vzťahov i k pozitívnemu dianiu v komunite, či nachádzajú riešenia na spoločné problémy a celkovo tak zvyšujú kvalitu života. Ich práca je spoločensky prospešná, v povedomí verejnosti ale málo viditeľná. Po druhýkrát rozhodne o víťazovi aj široká verejnosť.

Členovia hodnotiacich komisií rozhodli o nomináciách už 8. ročníka Ceny Nadácie Orange v kategóriách vzdelávanie, komunitný rozvoj a sociálna inklúzia. O ocenenie sa uchádzalo celkovo 75 neziskových organizácií. Na základe odporúčania hodnotiacich komisií si nominácie do druhého kola odnieslo pätnásť z nich. Konečný výber hodnotiacich komisií a víťazov jednotlivých kategórií, ale aj víťaza Ceny verejnosti a Ceny pre osobnosť za občiansku angažovanosť, odhalíme na slávnostnom gala večere 18. mája 2017.

Po druhýkrát rozhodne o víťazovi aj široká verejnosť. Nadácia Orange umožní každému v online hlasovaní vyjadriť svoje sympatie jednej z nominovaných mimovládnych organizácií. Minulý rok získalo najviac hlasov košické združenie STROM a odnieslo si tak Cenu verejnosti. Víťazná organizácia v online hlasovaní získa tento rok 2 000 eur. Verejnosť môže hlasovať o svojom favoritovi na www.nadaciaorange.sk do 16. mája 2017.

Viac informácií nájdete aj na www.nadaciaorange.sk

 

 

Autor: (Nadácia Orange)


komentáre
SHOW ALL
podobné
09.01.2017
OTS: Je to vo vašich rukách!
Výzva pre neziskové organizácie, aby sa opäť prihlásili do programu na podporu miestnych komunít „Vy rozhodujete, my pomáhame“.
viac
13.04.2017
V roku 2017 ožije ďalších 23 zelených oáz po celom Slovensku
Revitalizácia parku, obnova náučného chodníka, vytvorenie komunitnej záhrady a ďalšie ekologické projekty sa zrealizujú vďaka grantovému programu Zelené oázy. V 11. ročníku, ktorý vyhlásila Nadácia Ekopolis a spoločnosť SLOVNAFT, a. s., získalo podporu 23 projektov v celkovej výške 56 000 eur.
viac
16.06.2017
O rozdelení takmer 100 000 eur bude rozhodovať aj verejnosť
O rozdelení 99 000 eur, ktoré vo svojom rozpočte vyčlenil Trenčiansky samosprávny kraj (TSK) v rámci participatívneho komunitného rozpočtu, rozhodne hlasovaním verejnosť. O prostriedky sa bude uchádzať 35 projektov z ôsmich okresov TSK.
viac
16.10.2017
Prestížne ocenenie CE.ZA.AR 2017 aj pre projekt z Prievidze
Obnova časti námestia v Prievidzi s vodným prvkom získala cenu verejnosti CE.ZA.AR 2017. V hlasovaní získala najviac hlasov zo všetkých nominácií.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %