Piatok 19.04.2024
Dnes má meniny 
Jela
°C
22.04.2018 11:07

Ružinov opäť ocení významné osobnosti


Ilutračná snímka


Poznáte niekoho, kto prispel k lepšiemu životu v Ružinove, poprípade ho reprezentoval na Slovensku alebo v zahraničí? Ak áno, nominujte ho na Verejné ocenenie mestskej časti Bratislava-Ružinov. Podávanie návrhov sa končí 15. mája 2018.


„V Ružinove žije veľa významných osobností, o viacerých možno ani nevieme. Chceme ale vyzdvihnúť ich prácu a prínos pre mestskú časť, preto sme sa rozhodli po viac ako desiatich rokoch opäť pristúpiť k udeľovaniu Verejných ocenení mestskej časti Bratislava-Ružinov,“ objasnil starosta Ružinova Dušan Pekár. Toto ocenenie môžu získať občania, ktorí svojou činnosťou prispeli k rozvoju mestskej časti alebo k zlepšeniu života jej obyvateľov udelením verejného ocenenia mestskej časti, za ich dosiahnuté vynikajúce výsledky v niektorej z oblastí ľudskej činnosti, ak svojou prácou a postojmi prispeli k rozvoju mestskej časti alebo vynikajúco reprezentovali mestskú časť

Návrhy na ocenenie môžu posielať aj obyvatelia mestskej časti samostatne alebo prostredníctvom občianskych združení, organizácií, nadácií, združení, fondov, alebo verejnoprávnych inštitúcií pôsobiacimi na území mestskej časti. Stačí do 15. mája 2018 vyplniť prihlasovací formulár, ktorý je uverejnený na internetovej stránke mestskej časti a poslať ho elektronicky adresu: ocenovanie@ruzinov.sk alebo poštou (s označením Oceňovanie) na adresu: Útvar pre styk s verejnosťou, Miestny úrad MČ Bratislava-Ružinov, Mierová 21, 827 05 Bratislava. Súčasťou formulára je aj životopis nominovaného a základné kontaktné údaje navrhovateľa i navrhovaného.

Autor: (ts-Ing. Marianna Šebová, hovorkyňa MČ Bratislava-Ružinov)


komentáre
SHOW ALL
podobné
06.02.2017
Navrhnite osobnosti na Cenu primátora 2017
Bratislavčania môžu aj tento rok navrhnúť osobnosti na Cenu primátora 2017. Najvyššie samosprávne ocenenie bude významným Bratislavčanom udelené už po 25-krát počas galaprogramu, ktorý tradične odštartuje aprílové dni samosprávy „Bratislava pre všetkých“.
viac
16.02.2018
Navrhnite osobnosti na Cenu primátora 2018
Bratislavčania môžu aj tento rok navrhnúť osobnosti na Cenu primátora 2018. Najvyššie samosprávne ocenenie bude významným Bratislavčanom udelené už po 26. raz počas galaprogramu, ktorý tradične odštartuje Bratislavské mestské dni.
viac
08.08.2018
BSK: Oceňte osobnosti kraja
Župa aj tento rok ocení tých, ktorí prispeli k šíreniu dobrého mena Bratislavského samosprávneho kraja, významným spôsobom sa zaslúžili o rozvoj regiónu, o zvýšenie kvality života jeho občanov alebo ho úspešne reprezentujú. Navrhnúť kandidátov na Ocenenia BSK možno do konca augusta 2018.
viac
01.06.2020
Podávanie návrhov na Osobnosť Petržalky 2020 sa predlžuje do 7. júna
„Osobnosť Petržalky“ patrí medzi tradičné podujatia mestskej časti organizované pri príležitosti ocenenia tých, ktorí prispeli k rozvoju Petržalky a natrvalo sa zapísali do jej histórie. Slávnostné oceňovanie pripravuje miestna samospráva v rámci Dní Petržalky od roku 1998.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %