Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
19.07.2019 02:55

Senior-gulášpárty v Príbovciach


Snímka: Ľubomír Žila


Členovia Základnej organizácie Jednoty dôchodcov Slovenska v Príbovciach každoročne absolvujú množstvo kultúrnych a spoločenských podujatí, spoznávajú históriu a krásy Slovenska, ale aj zahraničia.


Na akcii sa venujú športovej a turistickej činnosti, vzdelávajú sa a spoločne aj pracujú na verejnoprospešných prácach v obci. Veľmi pekná akcia sa konala aj vo štvrtok, 17. 7. 2019, kedy zorganizovali už tradičný guláš a to nielen pre svojich členov. Konal sa už 4. ročník Senior- guláš párty, počas ktorého sa varil kotlíkový guláš v areáli materskej školy v Príbovciach. Je to miesto v tesnej blízkosti ich klubu, ktorý pre ich činnosť poskytla obec Príbovce.

 Že varili majstri kuchári svedčil apetít prítomných. Atmosféra bola vynikajúca, taká, aká má byť na stretnutiach priateľov. Nie hory s horami, ale ľudia s ľuďmi sa stretávajú a preto pripraviť takéto stretnutie v dnešnej, spoločenský tak nepriaznivej dobe, je viac ako záslužný čin.

Autor: Ľubomír Žila


komentáre
SHOW ALL
podobné
27.01.2017
Obyvatelia mesta môžu požiadať o Senior kartu
Obyvatelia Michaloviec s trvalým pobytom v meste, ktorí dosiahnu v tomto roku vek 65 rokov, môžu požiadať o Senior kartu. Vydáva ju odbor sociálnych vecí mestského úradu po predložení dokladu totožnosti a overení požadovaných údajov.
viac
17.09.2018
Levickí seniori súťažili na olympiáde
V utorok 11. septembra 2018 sa v priestoroch mestského športového areálu stretli všetci aktívni seniori z mesta, aby si spoločne zmerali sily na 3. ročníku Športovej olympiády seniorov.
viac
02.09.2019
Jednota dôchodcov v Príbovciach si pripomenula 75. výročie vypuknutia SNP
V pondelok, 26. augusta 2019, Jednota dôchodcov, Základná organizácia Príbovce, zorganizovala pietnu spomienku na miestom cintoríne v Príbovciach, kde si spoločne s občanmi obce uctili pamiatku obetí druhej svetovej vojny.
viac
01.02.2020
Ekumenický týždeň modlitieb za jednotu kresťanov
Aj evanjelici z CZ ECAV Príbovce podporili svojou účasťou „Týždeň modlitieb za jednotu kresťanov“. Pojem ekuména - „spoločný dom“ - nie je v Príbovciach neznámy pojem.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %