Štvrtok 28.03.2024
Dnes má meniny 
Soňa
°C
11.01.2019 09:05

Spomienka na zimné prázdniny na Horehroní


Ski Tále - ilustračná snímka - plagát


Študenti po prázdninách už zasadli do školských lavíc, rodičia opäť nastúpili do práce. Novoročné ohňostroje už odzneli a my si na Horehroní pripomíname, čo všetko sme počas zimných prázdnin zažili.


Narodeninová oslava najmladšej a najstaršej lanovky odštartovala zimné prázdniny vo veľkom štýle. V stredisku Jasná Nízke Tatry juh z Krupovej na Kosodrevinu sme oslavovali s bubnovou show priamo na svahu. Hustý sneh neodradil ani psie záprahy, ktoré celý deň vozili malých lyžiarov. Krv v žilách rozprúdila party v Aprés Ski bare. Krásne horehronské dievčatá na módnej prehliadke v tradičných krojoch, dobrá muzika, legendárne Muránske buchty, ľadové medvede na svahu, zábava s maskotmi, súťaže pre malých aj veľkých či jazda na vianočných poníkoch, toto všetko ste mohli zažiť na Krojovke na svahu, 26. decembra v Ski centre Mýto.

Chladivé počasie neodradilo ani lokálnych remeselníkov a v amfiteátri na Bystrej ste 28. decembra mohli zažiť prvé Horehronské remeselné trhy. Chutný teplý punč a tradičné jedlá z farmy Hiadlovských zahriali nejedného návštevníka. Hudobno-tanečný program v podaní FS Kýčera, DSF Malá Kýčera, Ľudová hudba Nátura, vystúpenie Martina Vetráka a ďalších spríjemnili atmosféru remeselných trhov. Bodkou za celým podujatím bol veľkolepý ohňostroj.

V sobotu 29. decembra lyžiarov na svahoch v Ski Resorte Tále zabavila ľudová hudba, animátori, súťaže a mini disco. Brušká lyžiarom a turistom naplnili sladké palacinky a grilované špeciality. Najväčším prekvapením dňa bolo vystúpenie Ondreja Kandráča. „Sme veľmi radi, že sme turistom počas zimných prázdnin mohli pripraviť 4 rôzne podujatia. Dúfame, že boli všetci spokojní a na Horehronie sa budú vracať s úsmevom nielen počas zimných prázdnin“ uviedla Ing. Petra Ridzoňová Hlásniková, výkonná riaditeľka OOCR Región Horehronie.

Video zostrih všetkých podujatí zo zimných prázdnin nájdete na: https://www.youtube.com/watch?v=AFJ5zB1s3OM

Autor: (oocr-Region Horehronie)


komentáre
SHOW ALL
podobné
04.06.2018
Nový internetový portál poradí, kam na cyklovýlet na Horehroní
Horehronie je už niekoľko rokov označované ako Bike & E-bike región a pre milovníkov cyklistiky ponúka túto sezónu nový internetový portál.
viac
22.02.2019
Víkendový skibus 4x4 vozí lyžiarov zo Šalgotarjánu cez Lučenec až na Horehronie
Už štyri víkendy sa lyžiari a snoubordisti z maďarského Šalgotarjánu môžu lyžovať v štyroch lyžiarskych strediskách na Slovensku vďaka víkendovému skibusu 4x4, ktorý prepája 4 regióny so 4 lyžiarskymi strediskami.
viac
05.03.2019
Jarné prázdniny v plnom prúde
Jarné prázdniny sú v plnom prúde. Tretí týždeň prázdnin otvoril svoje brány a žiaci spolu s rodičmi na strednom Slovensku si môžu užiť pár dni voľna. Horehronie aj počas posledného týždňa jarných prázdnin ponúka veľké množstvo zábavy nielen na lyžiarskych svahoch ale aj mimo nich.
viac
01.08.2019
Ekologická doprava na Horehroní zadarmo
Región Horehronie rozvíja cestovný ruch v regióne v súlade s ochranou prírody. Turistov láka na dobrodružné výlety ekologickou dopravou zadarmo a so sprievodcom.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %