Sobota 20.04.2024
Dnes má meniny 
Marcel
°C
14.05.2019 03:43

Športová hala v Záhorskej Bystrici je už k dispozícii školákom


Snímka zdroj: BratislavaDen.sk


Multifunkčnú športovú halu v bratislavskej Záhorskej Bystrici, ktorá vnikla rekonštrukciou pôvodnej telocvične v areáli základnej školy, už môžu využívať školáci v rámci telocviku. Od septembra bude k dispozícii aj pre športové kluby z mestskej časti a širokú verejnosť.


"Je to za posledné roky jediná multifunkčná hala v Bratislave, ktorú postavila samospráva," pripomenul starosta Záhorskej Bystrice Jozef Krúpa. S rekonštrukciou začala samospráva v máji 2017. "Náklady na stavebné práce a vybavenie haly dosiahli 1 650 000 eur s DPH," informoval TASR starosta.       

Hala poskytne priestor pre viaceré kolektívne športy, ale aj gymnastickú či tanečnú miestnosť, vrátane komplexných sociálnych zázemí a šatní. Mestská časť ju chce využiť i na umelecké podujatia. Hala bude od novej sezóny aj domovským stánkom pre úspešných florbalistov zo Záhorskej Bystrice. Klub Tsunami Záhorská Bystrica, aktuálny vicemajster Slovenska, musel hrať doteraz svoje domáce zápasy v Stupave.      

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
13.09.2016
Charitatívnu Rallye Krištáľové krídlo podporí aj zlatý olympionik Matej Tóth
V Záhorskej Bystrici odštartuje v nedeľu 18. septembra charitatívna akcia Rallye Krištáľové krídlo s Matadorom. Účasť potvrdil rekordný počet umelcov, športovcov a ďalších známych ľudí.
viac
07.02.2018
Záhorská Bystrica hľadá zhotoviteľa nadstavby MŠ
V Záhorskej Bystrici hľadajú realizátora nadstavby a ďalšieho rozšírenia kapacít materskej školy (MŠ). Výzvu na predkladanie ponúk zverejnila bratislavská mestská časť v utorok vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO).
viac
23.12.2019
Tridsaťročnú športovú halu zrekonštruujú za 400-tis. eur
Mestská športová hala v Považskej Bystrici sa po troch desaťročiach dočká rekonštrukcie. Za 400-tis. eur opraví samospráva strechu a opláštenie haly, zrekonštruuje interiér vrátane šatní a sociálnych zariadení.
viac
20.04.2021
Mestskú športovú halu v Detve čaká rekonštrukcia za vyše 600 000 eur
Mestskú športovú halu v Detve čaká rekonštrukcia. Uviedol to primátor Ján Šufliarský s tým, že obnovu priestoru budú robiť v súvislosti s letným Európskym olympijským festivalom mládeže (EYOF), ktorý bude na budúci rok v Banskej Bystrici.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %