Sobota 20.04.2024
Dnes má meniny 
Marcel
°C
21.12.2017 07:00

Štedrá večera pre osamelých a ľudí bez domova


Pozvánka.


V piatok 22. decembra o 13. hodine sa v Katolíckej jednote Slovenska v Trnave stretnú všetci, ktorých spojil slogan Sme tu pre vás, nebuďte sami.


Aj tento rok sa rozhodli usporiadať tradičnú štedrú večeru s oblátkami, medom, kapustnicou, šalátom a rybou pre tých, ktorí mali v živote menej šťastia a nielen na Vianoce im chýbajú blízki ľudia a domov. 

Štedrú večera pre osamelých a ľudí bez domova pripravuje mestská samospráva v spolupráci s Trnavskou arcidiecéznou charitou, Katolíckou jednotou Slovenska a Strediskom sociálnej starostlivosti. Pripravené sú aj balíčky trvanlivých potravín ako malá pozornosť.

Po príhovore arcibiskupa Jána Oroscha a ďalších hostí bude nasledovať vystúpenie rehoľných spoločenstiev a krátky gitarový koncert Petra Koprdu a jeho hostí, ktorí sa predstavia s tradičnými koledami a piesňou od Leonarda Cohena Hallelujah.

 

Autor: (MsÚ)


komentáre
SHOW ALL
podobné
08.12.2017
Handlová bude voňať Vianocami
Vianočný stromček na MsÚ je plný ozdôb, ktoré vyrobili klienti SENIOR CENTRA HANDLOVÁ, n.o., 6. decembra Mikuláš spolu s deťmi rozsvietil stromček na námestí. Atmosféru Vianoc vyčaria v Handlovej jej obyvatelia, primátor mesta, starostovia handlovskej doliny, športovci a nová kniha o Handlovej.
viac
06.01.2019
Pravoslávni veriaci na Slovensku začínajú sláviť Vianoce 6. januára
V pravoslávnej cirkvi na Slovensku vrcholí v týchto dňoch 40-dňové obdobie pôstu pred vianočnými sviatkami. Veriaci počas neho dodržiavajú zdržanlivosť od mäsa i mliečnych výrobkov.
viac
25.11.2021
Prešov opäť pripraví štedrú večeru pre osamelých seniorov
Mesto Prešov v spolupráci so Slovenským Červeným krížom aj tieto Vianoce pripraví štedrú večeru pre osamelých seniorov. Doručíme ju priamo k nim.
viac
02.01.2023
Mesto spustilo projekt dostupného bývania pre ľudí bez domova
V decembri spustilo mesto Trnava projekt, ktorý vychádza z potreby riešenia problematiky bývania ľudí bez domova aj iným ako štandardným spôsobom. Informovala o tom hovorkyňa mesta Veronika Majtánová.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %