Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
17.08.2019 12:15

SZĽH postaví v 20 obciach multifunkčné športové haly slúžiace i pre zimné športy


Slovenský zväz ľadového hokeja - logo


SZĽH hľadá zhotoviteľa multifunkčných športových plôch využiteľných pre zimné športy. Vo vyhlásenej verejnej súťaži, o ktorej vo štvrtok vo svojom vestníku informuje Úrad pre verejné obstarávanie, ide o zabezpečenie 20 športovísk (2 - 3 pre každý kraj), vrátane technického zázemia.


Celková hodnota zákazky je odhadovaná na 6 606 860 eur bez DPH. Zákazka je rozdelená na tri časti - výstavbu desiatich športovísk v Bratislavskom, Trnavskom, Nitrianskom a Trenčianskom kraji, ďalších desiatich v Žilinskom, Banskobystrickom, Košickom a Prešovskom kraji a osobitne je určená zákazka na dodanie rolby a zariadenia na úpravu ľadu pre každú MŠP. "Uchádzač môže predložiť ponuku na ktorúkoľvek časť, na dve, ale aj na všetky časti predmetu zákazky. Každá časť sa bude vyhodnocovať osobitne, výsledkom môže byť preto podpísanie zmlúv s jedným, ale i dvoma, či tromi úspešnými uchádzačmi,“ ozrejmil SZĽH, ktorý chce rozdelením zákazky vytvoriť širší priestor pre čestnú hospodársku súťaž. Záujemcovia môžu predkladať svoje žiadosti do 20. septembra 2019.       

Multifunkčné plochy budú inštalované v 20 obciach so strediskovými základnými školami, budú nezastrešené a budú slúžiť pre zimné športy prevažne v zimnom období. V letnom období budú pokryté multifunkčným povrchom, na ktorom je možné prevádzkovať viacero športových hier. Budú preto využiteľné pre deti, mládež a športujúcu verejnosť počas celého roka. Obce, v ktorých sa má MŠP realizovať, musia preukázať pripravenosť územia a sietí pre dodanie a inštaláciu MŠP.      

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
29.08.2020
Poslanci v Michalovciach rokovali o zmene územného plánu
Poslanci Mestského zastupiteľstva (MsZ) v Michalovciach vo štvrtok odštartovali proces obstarania deviatej zmeny územného plánu mesta. Dôvodom je 37 žiadostí od fyzických i právnických osôb o zmenu funkčného využitia územia.
viac
18.01.2021
Problémom pri obstarávaní nájomných bytov sú najmä nevysporiadané pozemky
Najčastejšou chybou, ktorú robia mestá a obce pri výstavbe nájomných bytov je, že ich chcú postaviť na nevysporiadaných pozemkoch. Tým nedokážu vytvoriť podmienky pre čestnú súťaž a porušujú zákon.
viac
09.04.2021
V regióne Malokarpatska vnikne nová cesta
Zlepšenie dopravnej situácie, časová úspora pre vodičov, ale najmä odbremenenie obcí Chorvátsky Grob a Slovenský Grob od tranzitnej dopravy. To všetko prinesie vybudovanie cestného obchvatu obcí Malokarpatska.
viac
25.05.2021
Projekt vybudovania Vážskej cyklodopravnej trasy má v župe stále zelenú
Na popredných priečkach priorít Žilinského samosprávneho kraja dlhodobo figuruje rozvoj cyklodopravy v kraji. Jej potenciál pritom župa nevidí iba v rozšírení ponuky cestovného ruchu, ale čoraz viac si uvedomuje aj význam bezpečnej prepravy na bicykloch pri dochádzaní do práce či školy.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %