Sobota 20.04.2024
Dnes má meniny 
Marcel
°C
17.01.2018 07:40

Trnava vyhlásila súťaž o získanie dotácií v roku 2018


Mestský úrad Trnava.


Na dotácie je vyčlenená suma 154 853 eur z rozpočtu mesta.


Mesto Trnava vyhlásilo súťaž o získanie dotácií v roku 2018 na aktivity v oblasti športu, mládeže, výchovy a vzdelávania, záujmovej umeleckej činnosti a kultúrnych aktivít, charity, zdravotne znevýhodnených, zdravia a drogovej prevencie, ekológie, životného prostredia, adaptácie na zmeny klímy a v oblasti prorodinne orientované mesto.

Žiadosti o získanie dotácií je potrebné doručiť do 16. februára 2018 na vzorových tlačivách na adresu Mesto Trnava, Hlavná 1, 917 71 Trnava.

Vzorové tlačivá sú zverejnené na internetovej stránke mesta v sekcii Občan / Úradné tlačivá. Každá žiadosť musí povinne spĺňať kritériá v zmysle Všeobecne záväzného nariadenia č. 482, ktorým sa určuje metodika poskytovania dotácií z rozpočtu mesta Trnavy. V zmysle tohto VZN môže každý subjekt môže predložiť v jednom roku maximálne dve žiadosti o dotáciu a ich účel sa nesmie zhodovať. Žiadosti, ktoré nespĺňajú túto podmienku, budú zo súťaže vyradené.

Dotáciu nemôže získať ani žiadateľ, ktorý v predchádzajúcom roku použil poskytnutú dotáciu na iný účel, ako bolo stanovené v zmluve, nepredložil zúčtovanie dotácie v súlade s VZN, alebo nedodržal zmluvné podmienky o poskytnutí dotácie.

Viac informácií nájdu záujemcovia v sekcii Dotačný systém mesta, kde sú zverejnené aj mená a e-mailové adresy osôb, ktoré poskytnú uchádzačom poradenstvo v jednotlivých oblastiach, a prehľady udelených dotácií v uplynulých rokoch.

Autor: (MsÚ)


komentáre
SHOW ALL
podobné
03.10.2017
Žiadatelia o dotácie na rok 2018 musia doručiť žiadosti do 30. októbra
Mesto Poprad upozorňuje potenciálnych žiadateľov o dotácie na všeobecne prospešné služby a verejnoprospešné účely, že v zmysle Všeobecne-záväzného nariadenia č.7/2016 je žiadosť o poskytnutie dotácie na rok 2018 potrebné doručiť do podateľne MsÚ v Poprade v termíne najneskôr do 30. októbra 2017.
viac
13.07.2020
Financovanie školstva závisí od ekonomiky
Kancelária ZMOS v súvislosti s požiadavkami časti súkromných zriaďovateľov škôl na ich financovanie z rozpočtov samospráv v aktuálnom období zdôrazňuje, že dotácia pre týchto zriaďovateľov je rovnako ako celé financovanie originálnych kompetencií v školstve závislé od vývoja ekonomiky.
viac
15.12.2020
Schválené VZN má poskytovanie dotácií stransparentniť a zefektívniť
Poskytovanie dotácií z rozpočtu Košického samosprávneho kraja (KSK) právnickým osobám a fyzickým osobám – podnikateľom sa bude od nového roka riadiť novými pravidlami.
viac
29.01.2021
Dotačné schémy TSK sú už otvorené
V rámci Dotačného systému Trenčianskeho samosprávneho kraja (TSK), Participatívneho-komunitného rozpočtu TSK, Zelených očí a podpory zážitkového vzdelávania na stredných školách prerozdelí župa medzi žiadateľov v tomto roku takmer 700 tisíc eur.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %