Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
02.10.2019 04:10

Trnavská župa otvorí svoj úrad pre verejnosť


Župný Deň otvorených dverí - pozývací plagát


Trnavský samosprávny kraj pripravil pre verejnosť deň otvorených dverí (DOD). Po mimoriadne úspešnom minuloročnom, historicky prvom, DOD župa pripravila bohatý program dospelých a deti. DOD sa uskutoční 5. októbra 2019 o 9.00-14.00 hod. na Úrade TTSK v Trnave.


„Minulý rok náš prvý župný deň otvorených dverí navštívilo viac ako tisíc návštevníkov. Milo nás tento počet prekvapil a som rád, že ľudia majú záujem o dianie na našom úrade. Preto sme neváhali a pripravili sme ďalší ročník DOD. Chceme ľudí viac vťahovať do diania v našom kraji a podobné akcie nám k tomu môžu len pomôcť. Som presvedčený, že sme pripravili bohatý program a každý si príde na svoje. Všetkých srdečne pozývam,“ povedal trnavský župan Jozef Viskupič.

Pre návštevníkov sú pripravené prehliadky Úradu TTSK, kancelárie župana či rokovacej sály zastupiteľstva TTSK. Tiež budú k dispozícii zóny krásy, zdravia či dobrôt, ktoré pre návštevníkov pripravili žiaci odborných škôl v pôsobnosti trnavskej župy. Pre najmenších bude k dispozícii detský kútik s legom, maľovaním na tvár, tvorivými dielňami a koncertami hudobnej skupiny MALINY JAM.

Autor: (ts-ttsk)


komentáre
SHOW ALL
podobné
07.06.2018
Trnavský archív pozýva všetkých spoznať osmičkový príbeh Trnavy
Štátny archív v Trnave sa aj v tomto roku pripája k medzinárodnej iniciatíve a v dňoch 8. - 9. júna 2018 (piatok až sobota) pri príležitosti Medzinárodného dňa archívov otvára svoje brány širokej verejnosti.
viac
29.09.2018
Piaty ročník Dňa otvorených dverí Trenčianskeho samosprávneho kraja
Stalo sa už peknou tradíciou, že v prvom októbrovom týždni Trenčianska župa na jeden deň umožní verejnosti nahliadnuť nielen do svojich priestorov, ale aj kompetencií samosprávy, v rámci ktorých vykonáva a zabezpečuje svoju činnosť, a to atraktívnou a zaujímavou formou.
viac
22.01.2019
Šesť župných škôl pozýva do svojich priestorov
V tomto týždni môžu žiaci základných škôl, ich rodičia, pedagogickí poradcovia ako aj verejnosť navštíviť viaceré stredné školy v zriaďovateľskej pôsobnosti Bratislavského samosprávneho kraja v rámci ich Dní otvorených dverí. Cieľom je bližšie spoznať priestory škôl a najmä ich vzdelávaciu ponuku.
viac
13.11.2019
Do konca novembra sa predstaví 21 župných škôl
Rozhodnúť sa správne vybrať si správnu školu je to najťažšie. Preto Bratislavský samosprávny kraj otvára svoje školy verejnosti. Deviataci, ich rodičia, výchovní poradcovia sa môžu počas Dní otvorených dverí priamo na školách zoznámiť s prostredím, odbormi či zameraním.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %