Štvrtok 28.03.2024
Dnes má meniny 
Soňa
°C
10.02.2017 05:21

V bratislavskej Rači budú k sviatku zamilovaných dve vinárske akcie


Snímka zdroj: (ocú).


Pre tých, ktorí majú chuť osláviť sviatok zamilovaných s pohárom dobrého vína, sa v Rači už tento víkend budú konať hneď dve valentínske vinárske akcie.


Jednu pripravil, už v poradí štvrtý rok za sebou, Račiansky vinohradnícky spolok. V priestoroch špecifickej Červenej lisovne pri Nemeckom kultúrnom dome bude možnosť ochutnať vína račianskych vinárov v piatok (10. 2.) od 17. - 24. hodiny a v sobotu (11. 2.) od 14. do 24. hodiny. Na dobrú zábavu už tradične zahrá skupina Profily.

Druhú akciu – Valentínska ochutnávka vín – organizuje spoločnosť Villa Vino Rača v salóne vín na Detvianskej ulici. Za vstupné 9 eur môžete ochutnať, koľko budete vládať. Ochutnávka sa koná v piatok (10. 2.) od 15. do 20. hodiny.

 

Autor: (Eva MIKLÁNKOVÁ, hovorkyňa starostu MČ Rača)


komentáre
SHOW ALL
podobné
14.07.2017
Leto v bratislavskom regióne je v plnom prúde!
Aj tento víkend budú mať návštevníci bratislavského regiónu možnosť užiť si letnú pohodu v spojení s kultúrou na rôznych podujatiach.
viac
24.08.2017
Námestie slobody ožíva
Hlavné mesto pokračuje v revitalizácii Námestia slobody, ktoré bolo dlhodobo v dezolátnom stave. Po ukončení prvej etapy revitalizácie chceme na námestie vrátiť život. V piatok 25. augusta pozývame všetkých na podujatie Námestie slobody ožíva, ktoré sa uskutoční od 18. hodiny.
viac
27.05.2021
Zapojte sa do veľkého upratovania chránených lesov pri Dunaji
V čase od 28. mája do 6. júna môžu obyvatelia Bratislavy využiť počas prechádzky v chránených areáloch Hrabiny, Soví les a Pečniansky les na viacerých miestach pripravené vrecia a rukavice a pomôcť vyčistiť tieto prírodne lokality od nahromadených odpadkov.
viac
11.06.2021
Po Račianskom vinohradníckom chodníku bude premávať Račanská lokálka
Turistické prehliadky zamerané na gastronómiu, architektúru, históriu, ale aj ochutnávky slovenských vín, aj to prináša projekt Račanskej lokálky, ktorá začína premávať po Račianskom vinohradníckom chodníku v Bratislave. Milovníkov slovenského vína, jedla či histórie územia prevezie každý piatok.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %