Štvrtok 25.04.2024
Dnes má meniny 
Marek
°C
01.07.2019 05:10

V Lamači budú mať počas prázdnin Letné kino


Ilustračná snímka (MÚ Lamač)


V bratislavskom Lamači bude opäť Letné kino na Malokarpatskom námestí. Po minuloročných dvoch premietaniach v auguste sa počas tohto leta budú môcť fanúšikovia filmu zabaviť každý druhý štvrtok.


"Už ten najbližší štvrtok (4. 7.) budeme premietať českú komédiu Ženy v behu," informovala o tom TASR Mária Šimončičová z lamačského miestneho úradu. České, respektíve česko-slovenské, komédie môžu vidieť aj návštevníci ďalších predstavení lamačského Letného kina.       

"Vo štvrtok 18. júla to bude film Po čom muži túžia, v augustových termínoch (1. 8. a 15. 8.) budeme premietať filmové komédie Kováč z Podlesia a Chata na predaj," spresnila Šimončičová.       

Júlové predstavenia sa začínajú o 21.15 h, v auguste je začiatok posunutý o 15 minút skôr.     

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
07.02.2018
Radnica prispieva seniorom na vstupenky do kina
Filmové predstavenia v mestskom kine Hviezda majú možnosť skôr narodení Trnavčania vidieť za lacnejšie vstupenky ako ostatní návštevníci. Túto možnosť im dáva príspevok mesta vo výške 1,70 eura na každý zakúpený lístok. Vlani boli takto v kine seniori 2286-krát.
viac
05.09.2019
Obec Plavecký Štvrtok hľadá zhotoviteľa rekonštrukcie škôlky
V Plaveckom Štvrtku plánujú využiť eurofondové zdroje na rekonštrukciu a kapacitné zväčšenie materskej školy. Oznámenie o možnosti predkladať ponuky na realizáciu prác zverejnili v utorok vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO).
viac
09.07.2020
V areáli hvezdárne čaká návštevníkov premietanie v letnom kine
Premietanie v letnom kine bude aj tohto roku jednou z aktivít, ktoré návštevníkom ponúkne Hvezdáreň Rožňava. Informovala o tom Anežka Kleinová z Gemerského osvetového strediska, ktoré premietanie organizuje.
viac
28.12.2021
Radnica má zámer zmeniť kino Hviezda na kultúrne centrum
Mesto Trnava pokračuje v tradícii hľadania najlepších architektonických návrhov pre svoje verejné budovy a priestranstvá, za čo získalo v rámci vyhlasovania Ceny za architektúru – CE.ZA.AR 2021 špeciálne ocenenie Patrón architektúry.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %