Utorok 16.04.2024
Dnes má meniny 
Dana, Danica
°C
20.01.2019 10:15

V Nitre udelia ocenenia najlepším dobrovoľníkom


Odovzdávanie cien za rok 2018 sa bude konať 30. januára v Synagóge. Ilustračná snímka, zdroj: Travelguide.sk


Mesto Nitra v spolupráci s Nitrianskym centrom dobrovoľníctva (NCD) udelí aj tento rok ocenenia najlepším dobrovoľníkom.


Komisia, ktorá bude z nominácií vyberať najlepších a najiniciatívnejších dobrovoľníkov, prijala celkovo viac ako tri desiatky nominácií. "Máme aj skupinové nominácie. Nebudeme mať ľahkú prácu. Verím, že na ocenenie budú vybraní tí, čo si toto ocenenie najviac zaslúžia," uviedla riaditeľka NCD Jana Andreasová.       

Ako pripomenula, ocenení budú dobrovoľníci v oblasti práce s deťmi a mládežou, v sociálnej, zdravotníckej, kultúrnej a environmentálnej oblasti. Dobrovoľníkov mohli na ocenenie nominovať rôzne organizácie, inštitúcie i neziskový sektor.      

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
19.03.2019
Dobrovoľníci sa po roku opäť stretnú na Jarnom čistení Zobora
Dobrovoľníci, turisti, milovníci prírody, žiaci a študenti sa po roku opäť stretnú na nitrianskom Zobore. V sobotu 13. apríla sa uskutoční 11. ročník Jarného čistenia Zobora, ktoré organizuje Nitriansky horský spolok (NHS).
viac
04.04.2019
NSK chce v tomto roku investovať do škôl 25 miliónov eur
Viac ako tri desiatky pedagógov stredných škôl si z rúk predsedu Nitrianskeho samosprávneho kraja Milana Belicu prevzalo ocenenia, ktoré im boli udelené v rámci osláv Dňa učiteľov. Medzi ocenenými bolo prvýkrát aj 13 pedagógov, ktorých kraj odmenil za ich zásluhy pri rozvoji duálneho vzdelávania.
viac
27.12.2021
Verejnosť môže opäť podávať návrhy na Cenu mesta a Cenu primátora
Verejnosť opäť môže podávať návrhy na laureátov Ceny mesta Košice a Ceny primátora mesta. Informuje o tom magistrát na svojej webovej stránke. Tieto verejné ocenenia udeľujú každoročne v rámci Dňa mesta Košice.
viac
29.03.2022
NSK udelí za rok 2021 ocenenie štyrom osobnostiam
Nitriansky samosprávny kraj (NSK) udelí za rok 2021 ocenenia štyrom osobnostiam. Nominácie na svojom pondelkovom rokovaní schválili aj krajskí poslanci.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %