Utorok 16.04.2024
Dnes má meniny 
Dana, Danica
°C
13.06.2018 10:48

V parku chystajú súťaž domácich grilmajstrov


Ilustračná snímka, zdroj: TV Žiar nad Hronom


V žiarskom Parku Štefana Moysesa to bude v sobotu 23. júna rozvoniavať grilovanými špecialitami. Mesto prichádza s novinkou, súťažou, v ktorej si sily zmerajú všetci domáci grilmajstri.


Ako informovala Petra Demková z mestského kultúrneho centra (MsKC), v poradí 1. ročník amatérskej súťaže v grilovaní s názvom GrilyJánske ohne bude aj s bohatým sprievodným programom.       

Do súťaže sa môžu prihlásiť jednotlivci, ale aj tímy, hľadať sa bude "najlepší recept na najlepšiu grilovanú pochúťku leta 2018". Motiváciou pre súťažiacich sú nielen finančné odmeny, ale aj titul Grilmajster roka 2018 a uverejnenie víťazného receptu v regionálnych médiách.       

O zábavu sa počas podujatia postará ZH Band, nachystané budú aj jánska vatra, škola grilovania, súťaž v jedení čili papričiek či ohňová šou.     

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
03.10.2016
Počas jarmoku ukážu zrekonštruovanú časť Svätokrížskeho domu
Koncom týždňa sa v Žiari nad Hronom uskutoční tradičný jarmok. Počas jeho konania si budú môcť domáci ale aj návštevníci prezrieť aj hospodársku časť Svätokrížskeho domu, ktorú sa mestu podarilo tento rok zrekonštruovať.
viac
27.02.2018
Parkovacie miesta v centre Žiaru nad Hronom vybavia snímačmi
Parkovanie v centre Žiaru nad Hronom by malo byť v budúcnosti jednoduchšie. Miestna samospráva chce nové parkovacie miesta v centre vybaviť snímačmi. Pomocou aplikácie si tak vodiči budú môcť prezrieť aktuálne voľné parkovacie miesta.
viac
23.10.2018
Dávnu históriu kaštieľa má odkryť jeho archeologický výskum
Žiarsky kaštieľ, ktorý pred časom mesto získalo do svojho vlastníctva, čaká archeologický výskum. Samospráva chce zmapovať jeho históriu z čias, kedy bol využívaný ako letné sídlo ostrihomských arcibiskupov, ale aj z čias biskupa Štefana Moysesa.
viac
19.02.2019
Festival Ekotopfilm ponúkne filmy, diskusiu aj program pre deti
Medzinárodný filmový festival Ekotopfilm – Envirofilm zavíta v utorok 26. februára do žiarskeho kina Hron. Vstup na festival je voľný.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %