Piatok 19.04.2024
Dnes má meniny 
Jela
°C
01.06.2016 06:25

V Rači sa bude Deň detí oslavovať v novom amfiteátri


Zrekonštruovany amfiteater v Rači.


Vynovený a zrekonštruovaný amfiteáter v Rači už funguje v plnom prúde. Po veľkom úspechu na Hodoch 2016 sa tu bude v sobotu 4. júna od 14.00 do 18.00 konať Deň detí s pestrým programom.


Tento ročník MDD v Rači bude s prívlastkom "medzinárodný" a všetky deti sa môžu zúčastniť na medzinárodných detských súťažiach zručnosti a tvorivých dielní. Deti si napríklad vytvoria svoj čínsky amulet pre šťastie, hodia americké kocky, zahrajú ruské kolky, vyskúšajú grónsku rybačku, zabubnujú na afrických bubnoch, skočia ako austrálske klokany, vystrelia z indiánskeho luku, zahrajú sa na kovbojov či vyskúšajú chodenie po lane a na chodúľoch. Na záver bude tombola a nebudú chýbať stánky s občerstvením, cukrovou vatou, pukance, balóny...

Autor: (em)


komentáre
SHOW ALL
podobné
22.05.2016
Prievidza pozýva na Detskú jašenicu
Príďte stráviť Medzinárodný deň detí do prievidzského mestského parku.
viac
22.05.2016
Na deň detí z Košíc do Rožňavy historickým vlakom
Aktivisti z košického Klubu historických koľajových vozidiel pozývajú rodičov a deti pri príležitosti Medzinárodného dňa detí na jazdu historickým vlakom z Košíc do Rožňavy.
viac
13.06.2016
Deň detí v Kapušanoch s vláčikom z Maďarska
V súťaži Kapušany majú talent, ktorá sa konala v miestnom amfiteátri, si deti zmerali svoje schopnosti v speve, tanci a kategórii mix.
viac
25.05.2022
Rezort školstva oslávi MDD bohatým programom na bratislavskej Železnej studničke
Hlavolamy, kvízy, maľovanie na plátno, rôzne športové súťaže či aktivity rozvíjajúce vzťah k ochrane prírody. Na to všetko a ešte veľa iného sa môžu deti tešiť 1. júna pri príležitosti Medzinárodného dňa detí v bratislavskej lokalite Železná studnička.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %