Štvrtok 25.04.2024
Dnes má meniny 
Marek
°C
03.04.2018 09:00

V ružinovskom parku sa stratili veľkonočné vajíčka


Ilustračný výrez - plagát


Vtáčik Cultusáčik a jeho kamarát Zajko zvolávajú všetky posily, aby im prišli pomôcť vyriešiť tajnú záhadu stratených veľkonočných vajíčok v stredu 4. apríla 2018 o 17:00 hod. do Parku Andreja Hlinku. Pre tých najšikovnejších sú pripravené zaujímavé ceny. Nik však neodíde naprázdno.


Mestská časť Bratislava-Ružinov a Cultus Ružinov pozývajú všetky deti s rodičmi na podujatie Veľká noc deťom, ktoré sa bude konať v stredu, 4. apríla 2018. Súťaž začne o 17:00 hod. v Parku Andreja Hlinku pri fontáne.

Rodičia s deťmi budú na mieste činu hľadať spolu so Zajkom stratené veľkonočné vajíčka. Pre tých najlepších hľadačov má Zajko pripravené ceny ako víkendová rodinná dovolenka, vstupenky do akvaparku alebo pizzu pre celú rodinu. Na všetkých hľadačov čaká sladká odmena. Pre malých i veľkých kreatívcov sú pripravené veľkonočné tvorivé dielne a súťaž o najkrajšiu doma namaľovanú kraslicu, či najdlhší doma upletený korbáč.

V prípade nepriaznivého počasia sa podujatie uskutoční v Dome kultúry Ružinov.

Viac informácií na webe ruzinov.sk, cultusruzinov.sk.

 

Autor: (ts-Stanislav Šenc)


komentáre
SHOW ALL
podobné
25.03.2018
Národný žrebčín ponúka počas sviatkov prehliadky i jazdu na koči
Národný žrebčín Topoľčianky zostane pre verejnosť otvorený aj počas veľkonočných sviatkov. Pre návštevníkov je pripravený program od piatka 30. marca až do pondelka 2. apríla.
viac
10.05.2021
Miestny úrad v Ružinove bude mať nové klientske centrum
Miestny úrad v bratislavskom Ružinove bude mať nové centrum služieb občanom. Rekonštrukcia priestorov prichádza po takmer troch desaťročiach a podľa mestskej časti už bola nevyhnutná.
viac
17.06.2022
Súťaž návrhov na plaváreň i obnovu štadióna v Ružinove pozná víťaza
Architektonická súťaž na projekt novej plavárne a s ňou súvisiacu prestavbu existujúceho Zimného štadióna Vladimíra Dzurillu v bratislavskom Ružinove pozná víťaza.
viac
15.11.2023
Ružinov hľadá záujemcov do mládežníckeho parlamentu
Bratislavský Ružinov by sa mohol pridať k samosprávam, kde pôsobí mládežnícky parlament. Ide o poradný a iniciatívny orgán miestneho zastupiteľstva i starostu. Záujemci sa môžu ešte prihlásiť do konca novembra. Mládežnícky parlament bude kreovaný z 15 z tých, ktorých vyberie komisia.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %