Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
15.05.2018 01:45

V Skalici sa koná veľtrh pracovných príležitostí Job Day Záhorie


Plagát - pozvánka


V Skalici sa dnes koná tretí veľtrh pracovných príležitostí Job Day Záhorie. TASR o tom informoval organizátor veľtrhu Jiří Wagner.


Na veľtrhu sa  o zamestnancov uchádzajú viaceré popredné firmy z regiónu. "Sme veľmi radi, že je o veľtrh záujem. Veríme, že sa ho zúčastní množstvo uchádzačov o zamestnanie. Dôležité pre nás je aj odprezentovať veľtrh mladým ľuďom, aby získali povedomie o veľtrhu o tom, čo sa na trhu práce deje," objasňuje majiteľ usporiadateľskej spoločnosti Wagner.       

Veľtrh, ktorý sa po druhýkrát koná v priestoroch ZOC Max v Skalici od 9.00 do 16.00 h. "Akciu robíme pre ľudí, preto nič nevyberáme, práve naopak, pre návštevníkov našich veľtrhov, ktoré prebiehajú zväčša po južnej Morave, chystáme aj súťaže. Rovnako zaujímavý program ako na Morave chystáme aj pre návštevníkov v Skalici," dodáva riaditeľka usporiadateľskej spoločnosti Andrea Janečková.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
09.05.2016
Vedenie mesta je s občianskymi hliadkami mesiac po ich zavedení spokojné
– Samospráva mesta Poprad je mesiac po zavedení občianskych hliadok s ich náplňou spokojná. Podľa viceprimátora Pavla Gašpera sa jej členovia angažujú najmä pri ochrane životného prostredia a nastoľovaní verejného poriadku v Matejovciach, mestskej časti Popradu.
viac
09.09.2016
Rímske hry v Rusovciach ponúkajú ako novinku Rímsku škôlku
Najväčšou atrakciou 19. ročníka rozšíreného podujatia Rímske hry a Limes day v Rusovciach bude Rímska škôlka, ktorá by mala osloviť najmä rodiny s malými deťmi programom, primeraným vekovej kategórii detí od troch do šesť rokov.
viac
10.03.2017
V obecnom sociálnom podniku chcú vyrábať ľudové kroje
Obec Rejdová v okrese Rožňava chce vytvoriť sociálny podnik, ktorý sa bude zaoberať šitím ľudových krojov. Starostka obce Slávka Krišťáková tvrdí, že chcú vyťažiť z toho, že sú obcou, ktorá je známa folklórom.
viac
24.07.2020
Popularita duálneho vzdelávania rastie
Popularita duálneho vzdelávania rastie. Potvrdzujú to výsledky prieskumu, v ktorom spoločnosť Centire zistila, že viac ako 40 % žiakov deviatych ročníkov považuje systém duálneho vzdelávania za atraktívny. Prieskum bol realizovaný v júni 2020 formou online dotazníka na vzorke 3867 študentov.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %