Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
10.01.2017 02:20

V stredu 18. januára 2017 zasadne Predsedníctvo ZMOS


Logo ZMOS.


Bratislava – 10. januára 2017 – Predseda Združenia miest a obcí Slovenska Michal Sýkora zvolal na stredu 18. januára 2017 v poradí 8. rokovanie Predsedníctva ZMOS.


Po otvorení rokovania predsedom ZMOS bude nasledovať informácia o plnení uznesení Predsedníctva ZMOS, ktorú uvedie ústredná riaditeľka kancelárie Anna Labátová. Výkonní podpredsedovia Milan Muška a Jozef Turčány budú informovať o aktualitách z legislatívneho procesu. S aktuálnou situáciu a návrhom ďalšieho postupu v kolektívnom vyjednávaní a odmeňovaní vo verejnej správe s dôrazom na oblasť školstva členov predsedníctva oboznámi výkonný podpredseda Jozef Turčány. Informácia o dosiahnutom pokroku pri zjednodušovaní procesu implementácie eurofondov a aktuálnom stave v implementácii bude prezentovaná výkonným podpredsedom Milanom Muškom. Pred bodom rôzne ešte podpredseda ZMOS Ľubomír Lőrincz a výkonný podpredseda Jozef Turčány predstavia závery odborných konferencií ZMOS v oblasti elektronických služieb a v oblasti odpadového hospodárstva .

V poradí 8. zasadnutie Predsedníctva  ZMOS sa uskutoční v Štrbskom Plese.

Autor: (zmos)


komentáre
SHOW ALL
podobné
18.05.2016
Silná samospráva – pilier stabilnej spoločnosti
V bratislavskej Inchebe dnes o 13. hodine začal 27. snem Združenia miest a obcí Slovenska.
viac
11.01.2017
Andrej Kiska: Primátori a starostovia sú zdrojom inšpirácie pre moju prácu
Primátori a starostovia sú pre prezidenta SR Andreja Kisku inšpiráciou pre jeho vlastnú prácu a poslanie, pretože vďaka stretnutiam s nimi a ľuďmi v mestách i obciach môže lepšie rozumieť, čo trápi Slovensko. Prezident to uviedol pri dnešnom prijatí 81 zástupcov Združenia miest a obcí Slovenska.
viac
21.01.2019
Prejavy násilia voči predstaviteľom samosprávy nemožno ospravedlniť
Predseda Združenia miest a obcí Slovenska Michal Sýkora zaslal v súvislosti s násilnou smrťou primátora poľského mesta Gdansk sústrastný list partnerskej strešnej organizácii miest a obcí v Poľskej republike.
viac
15.10.2022
Rokovalo Združenia miest a obcí Liptova
Viac ako štyridsať zástupcov samospráv z okresu Liptovský Mikuláš sa včera – 14. októbra 2022 – zúčastnilo posledného zasadnutia Združenia miest a obcí Liptova (ZMOL) v aktuálnom volebnom období.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %