Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
18.11.2016 05:45

Verejnosť môže s magistrátom komunikovať pomocou novej e-mailovej adresy


Ilustračná snímka: (int.).


Šalianska radnica zaviedla pre obyvateľov mesta novú službu, ktorá má zlepšiť komunikáciu medzi občanmi a mestským úradom.


Magistrát na tento účel zriadil novú e-mailovú adresu pytamsamsu@sala.sk. Verejnosť sa môže pomocou nej obrátiť priamo na mestský úrad so svojimi problémami a podnetmi.      

„Otázky sa dostanú zamestnancovi, ktorý je kompetentný poskytnúť odpoveď. Témy, ktoré sa budú týkať viacerých obyvateľov, zverejníme, pričom identitu pisateľa, ak si to bude želať, nebudeme publikovať. Samozrejme, verejnosť môže posielať aj návrhy a nápady, ktoré by naše mesto urobili krajším,“ informovala radnica.      

Magistrát už pred časom na svojej webovej stránke vytvoril sekciu, vďaka ktorej sa obyvatelia mesta môžu obracať aj priamo na primátora. Stačí, ak napíšu do rubriky Podnet pre primátora. „Cieľom tejto webovej služby je byť čo najbližšie k obyvateľom mesta. Prináša omnoho efektívnejšiu a rýchlejšiu formu komunikácie a pripomienky a návrhy sa dostanú priamo k primátorovi,“ uviedla pred časom Alexandra Szabová z mestského úradu. Okrem služby Odkaz pre primátora a novej mailovej adresy komunikuje mesto s verejnosťou aj prostredníctvom sociálnych sietí.

 

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
30.04.2016
Mesto vyčlenilo 5000 eur na financovanie projektov navrhnutých občanmi
Mestské zastupiteľstvo v Šali vyčlenilo z mestského rozpočtu 5000 eur, o využití ktorých môžu rozhodnúť samotní obyvatelia mesta.
viac
24.04.2017
Advokáti budú zadarmo radiť Prešovčanom
Prešovská radnica podporila projekt bezplatného právneho poradenstva. Advokáti budú Prešovčanom zdarma radiť v priestoroch MsÚ 26. apríla 2017.
viac
09.10.2023
Fotovoltické panely zabezpečia celoročnú spotrebu elektriny na radnici v Šali
Na budove radnice v Šali prebieha inštalácia 66 fotovoltických panelov. Ako informovalo mesto, po spustení do prevádzky zabezpečia celoročnú spotrebu elektriny na mestskom úrade.
viac
30.01.2024
TTSK obyvateľov informuje aj cez novú službu Online s Trnavským krajom
Trnavský samosprávny kraj (TTSK) spúšťa novú službu pre včasnú informovanosť obyvateľov. Na jeho webovej stránke si možno aktivovať Online s Trnavským krajom, informuje o tom odbor komunikácie TTSK.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %