Piatok 19.04.2024
Dnes má meniny 
Jela
°C
30.01.2018 05:00

Vo Vranove nad Topľou by mohlo ešte v tomto roku vzniknúť klientske centrum


Ilustračná snímka.


Ide o posledné okresné mesto v Prešovskom kraji, ktoré ním nedisponuje. Informoval o tom prednosta Okresného úradu vo Vranove nad Topľou Andrej Krišanda.


Vzniknúť by mohlo v budove AOC na Námestí slobody. "Generálny riaditeľ sekcie Verejnej správy Ministerstva vnútra SR a takisto jeho spolupracovníci si prešli všetky priestory, ktoré sú k dispozícii v AOC a s majiteľmi sa predbežne dohodli, že záujem ministerstva vnútra je to klientske centrum vo Vranove realizovať a bude záležať na ďalších podmienkach," uviedol Krišanda.       

Podľa jeho slov by sa tak malo urýchliť vybavenie občanov. "Na jednom mieste nájdu všetky náležitosti, ktoré potrebujú. Budú sa tam za políciu určite vybavovať občianske preukazy, zbrane, občania budú môcť prihlásiť autá do evidencie a okresný úrad tam bude mať zastúpené všetky svoje odbory," vymenoval.       

Napojené bude centrálne. "Budeme tak vedieť, koľko klientov sa vybavilo, ktorý klient aký časový horizont potrebuje na vybavenie jednotlivej žiadosti a tak ďalej," priblížil prednosta. Zatiaľ je to podľa neho v štádiu riešenia. "Je to záležitosť minimálne pol roka až trištvrte roka," uzavrel.      

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
20.10.2017
Nové priestory klientskeho centra MV SR poskytnú komplexné vybavenie občanov
V záujme skvalitnenia poskytovaných služieb a komplexného vybavenia občanov na jednom mieste oznamuje mesto Žilina, že dve pracoviská Mestského úradu v Žiline budú od 30. októbra 2017 presťahované do priestorov budovy Europalace Žilina, Vysokoškolákov 8556/33, Žilina.
viac
01.04.2019
V meste otvorili pre verejnosť nové klientske centrum
V meste Vranov nad Topľou funguje od pondelka nové klientske centrum (KC). Občania ho nájdu na prvom poschodí v budove AOC na Námestí slobody.
viac
26.02.2020
V obnovených priestoroch OÚ v R. Sobote vzniklo i klientske centrum
Zriadenie nového klientskeho centra a združenie celej agendy pod jednu strechu umožnila rekonštrukcia administratívnej budovy na Hostinského ulici, kam sa v uplynulých mesiacoch presťahoval Okresný úrad (OÚ) Rimavská Sobota.
viac
10.05.2021
Miestny úrad v Ružinove bude mať nové klientske centrum
Miestny úrad v bratislavskom Ružinove bude mať nové centrum služieb občanom. Rekonštrukcia priestorov prichádza po takmer troch desaťročiach a podľa mestskej časti už bola nevyhnutná.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %